Google Play

Termenii și condițiile Google Play

În vigoare din 22 ianuarie 2019 (Vedeți versiunea arhivată)

1. Introducere

Condițiile aplicabile. Mulțumim că folosiți Google Play. Google Play este un serviciu oferit de Google Ireland Limited („Google”„noi” sau „compania noastră”), cu sediul la Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda. Utilizarea serviciului și a aplicațiilor și jocurilor Google Play (inclusiv a Aplicațiilor instantanee Android), a muzicii, filmelor, cărților, revistelor, a altui conținut sau a altor servicii digitale (denumite „Conținut”) disponibile prin Google Play se supune acestor Termeni și condiții Google Play și Termenilor și condițiilor Google („TC Google”) (denumite global „Condiții”). Conform definiției acestuia din TC Google, Google Play este un „Serviciu”. În cazul apariției unui conflict între Termenii și condițiile Google Play și TC Google, vor avea întâietate Termenii și condițiile Google Play.

2. Utilizarea de către dvs. a serviciului Google Play

Accesul la Conținut și folosirea lui. Puteți să folosiți Google Play pentru a răsfoi, localiza, viziona, reda în flux sau descărca Conținut pentru dispozitivul mobil, computer, televizor, ceas sau alt dispozitiv compatibil („Dispozitiv”). Pentru a folosi Google Play, veți avea nevoie de un Dispozitiv care întrunește anumite cerințe de sistem și de compatibilitate. Conținutul disponibil în sau pe Google Play poate avea cerințe de sistem suplimentare. Disponibilitatea Conținutului și a funcțiilor poate varia de la o țară la alta și este posibil ca un anumit Conținut sau anumite funcții să nu fie disponibile în țara dvs. Unele elemente de Conținut ar putea să fie disponibile pentru a fi trimise membrilor familiei. Conținutul de pe Google Play este oferit de Google Commerce Limited, cu sediul la Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda. Acest Conținut poate proveni din altă sursă (cum ar fi un dezvoltator de aplicații, un editor de cărți, un studio de film sau o casă de discuri) („Furnizorul” conținutului).

Limitele de vârstă. Ca să folosiți Google Play trebuie să aveți un Cont Google valid („Cont Google”), conform următoarelor limite de vârstă. Dacă sunteți considerat minor în țara dvs., trebuie să obțineți permisiunea părintelui sau a tutorelui legal pentru a folosi serviciul Google Play și pentru a accepta Condițiile. Trebuie să respectați toate restricțiile de vârstă suplimentare care se pot aplica pentru folosirea unui anumit Conținut și a anumitor funcții de pe Google Play. Administratorii familiei și membrii familiei trebuie să respecte și aceste cerințe suplimentare.

Taxele impuse de terțe părți. Vă revine întreaga responsabilitate pentru achitarea tuturor taxelor pentru accesare sau date impuse de terțe părți (cum ar fi cele impuse de furnizorul de internet sau de operatorul de telefonie mobilă) asociate utilizării și vizionării de Conținut și a serviciului Google Play.

Actualizările. Google Play, bibliotecile de compatibilitate conexe sau Conținutul va necesita actualizări, de exemplu, pentru remedierea erorilor, funcții îmbunătățite, pluginuri lipsă și versiuni noi (numite colectiv, „Actualizări”). Astfel de Actualizări pot fi necesare ca să folosiți Google Play sau să accesați, să descărcați sau să folosiți Conținut. Prin acceptarea acestor Condiții și folosirea aplicației Google Play, sunteți de acord să primiți automat astfel de Actualizări. Puteți să gestionați Actualizările pentru un anumit Conținut din Setări în Google Play. Dar, dacă se constată că o Actualizare va remedia o vulnerabilitate gravă de securitate referitoare la Conținut, actualizarea poate fi finalizată indiferent de Setările actualizărilor din Google Play sau de pe Dispozitivul dvs. Dacă alt magazin de aplicații încearcă să actualizeze Conținutul descărcat inițial de pe Google Play, este posibil să primiți un avertisment sau să fie împiedicate complet astfel de actualizări.

Informațiile despre dvs. Politicile de confidențialitate Google explică modul în care tratăm datele dvs. personale și cum vă protejăm confidențialitatea când folosiți Google Play. Este posibil să fie necesar ca Google să pună la dispoziția Furnizorilor informațiile dvs. cu caracter personal, cum ar fi numele și adresa de e-mail, pentru a vi se procesa tranzacțiile sau pentru a vi se oferi Conținutul. Furnizorii sunt de acord să folosească aceste informații în conformitate cu politicile lor de confidențialitate.

Dacă faceți parte dintr-un grup de familie de pe Google Play, membrii familiei din acel grup vor putea să vadă anumite informații despre dvs. Dacă sunteți administratorul unui grup de familie pe Google Play, membrii familiei pe care îi invitați să se alăture grupului de familie vă vor vedea numele, fotografia și adresa de e-mail. Dacă vă alăturați unui grup de familie în calitate de membru al familiei, ceilalți membri ai familiei vă vor putea vedea numele, fotografia și adresa de e-mail. Administratorul familiei vă poate vedea și vârsta și va vedea o evidență a tuturor achizițiilor pe care le faceți folosind metoda de plată stabilită a familiei, inclusiv o descriere a Conținutului achiziționat. Dacă este posibil accesul familiei la Conținut și îi permiteți accesul grupului de familie, toți membrii familiei vor putea să acceseze Conținutul și să vadă că l-ați achiziționat.

Accesarea neautorizată a conturilor. Trebuie să păstrați detaliile contului dvs. în siguranță și să nu permiteți nimănui accesul la acesta. Nu trebuie să colectați sau să culegeți datele personale (inclusiv numele conturilor) ale altor utilizatori Google Play sau ale utilizatorilor altor servicii Google prin intermediul Google Play.

Conturile dezactivate. Dacă Google dezactivează accesul la contul dvs. conform Condițiilor (de exemplu, dacă încălcați în mod substanțial sau în mod repetat Condițiile), vi se poate interzice să accesați Google Play, detaliile contului dvs. sau orice fișiere sau alt Conținut stocat în contul dvs. Accesați Centrul de ajutor pentru mai multe informații. Dacă sunteți Administratorul unei familii pe Google Play și Google dezactivează accesul la contul dvs., membrii familiei pot să piardă accesul la funcțiile pentru familii care necesită un grup de familie, cum ar fi metoda de plată pentru familie, abonamentele pentru familie sau Conținutul postat de membrii familiei. Dacă sunteți membru într-o familie pe Google Play și Google vă dezactivează contul, membrii familiei nu vor mai putea să acceseze Conținutul la care le-ați permis accesul.

Protecția împotriva programelor malware. Pentru a vă proteja împotriva software-ului terță parte rău-intenționat, a adreselor URL și a altor probleme de securitate, Google poate să primească informații despre conexiunile la rețea, despre adresele URL potențial dăunătoare, despre sistemul de operare și despre aplicațiile instalate pe Dispozitivul dvs. prin Google Play sau din alte surse. Google vă poate avertiza când consideră că o aplicație sau o adresă URL nu este sigură. De asemenea, poate să blocheze sau să elimine instalarea acesteia pe Dispozitiv dacă este cunoscută ca fiind periculoasă pentru dispozitive, date sau utilizatori. Puteți să optați pentru dezactivarea unora dintre aceste protecții din setările de pe Dispozitiv. Cu toate acestea, este posibil ca Google să primească în continuare informații despre aplicațiile instalate prin Google Play, iar aplicațiile instalate pe Dispozitivul dvs. din alte surse pot fi analizate în continuare pentru a se detecta eventualele probleme de securitate, fără a se trimite informații la Google.

Aplicațiile instantanee Android. Când dați clic pe un link pe Dispozitiv, Google Play poate să verifice dacă există o aplicație instantanee aplicabilă, caz în care deschide linkul în aplicația instantanee. Orice cod necesar pentru a rula porțiuni din aplicația instantanee pe care o accesați va fi descărcat pe Dispozitiv și păstrat pe acesta temporar. Detaliile despre aplicațiile instantanee sunt disponibile în Magazinul Google Play. Datele și setările pentru Aplicațiile instantanee Android sunt sincronizate cu dispozitivele pe care v-ați conectat folosind Contul Google. Puteți alege să dezactivați Aplicațiile instantanee Android în setările de pe Dispozitiv.

Modificarea prezentelor Condiții. În cazul modificării Condițiilor, veți primi o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte și noile Condiții vor intra în vigoare după această perioadă de notificare. Prin continuarea folosirii Google Play după această perioadă de notificare, sunteți de acord cu noile Condiții. Noile Condiții se vor aplica pentru modul în care folosiți întregul Conținut (inclusiv Conținutul instalat sau achiziționat anterior) și pentru toate instalările sau achizițiile ulterioare. Dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări, vi se va oferi posibilitatea să descărcați Conținutul achiziționat sau instalat anterior și să întrerupeți folosirea serviciilor Google Play. Veți putea continua să vedeți respectiva copie a Conținutului pe Dispozitivele dvs. în conformitate cu cea mai recentă versiune a Condițiilor pe care ați acceptat-o.

3. Achizițiile și Plățile

Conținutul de pe Google Play este oferit de Google Commerce Limited. Când descărcați, vedeți, folosiți sau achiziționați Conținut sau când folosiți Google Play, veți încheia un contract separat în baza Condițiilor (după caz) cu Google Commerce Limited.

Precomenzile. Când plasați o precomandă pentru Conținut, contractul pentru achiziționarea și folosirea articolului respectiv este acceptat în momentul în care Conținutul vă este pus la dispoziție, iar debitarea pentru achiziție va avea loc în momentul respectiv. Puteți să anulați oricând precomanda înainte de a vi se pune Conținutul la dispoziție. Va trebui să vă anulăm precomanda în cazul în care Conținutul este retras de la vânzare prin Google Play înainte de a fi pus la dispoziție și ne rezervăm dreptul de a vă anula comanda în cazul în care prețul se schimbă înainte de onorarea comenzii.

Metoda de plată pentru familie. Dacă sunteți administratorul familiei pentru un grup de familie pe Google Play, va trebui să configurați o metodă de plată validă pentru familie, pe care membrii familiei o vor putea folosi pentru a cumpăra Conținut de pe Google Play și din aplicații. Dvs. vă revine întreaga responsabilitate pentru toate achizițiile de Conținut efectuate de membrii familiei cu metoda de plată pentru familie. Dacă un grup de familie este șters sau dacă un membru părăsește grupul de familie, contul dvs. poate fi debitat pentru achizițiile în așteptare inițiate de membri ai familiei folosind metoda de plată pentru familie.

Google Payments. Pentru a achiziționa Conținut prin Google Play, trebuie să aveți un cont Google Payments și să acceptați Termenii și condițiile Google Payments.Notificarea privind confidențialitatea Google Payments se aplică de fiecare dată când achiziționați Conținut folosind un cont Google Payments. Dvs. vă revine întreaga responsabilitate pentru toate sumele de plată asociate cu achizițiile făcute prin Google Play din contul dvs. Google Payments.

Alte metode de procesare a plăților. Google vă poate pune la dispoziție diferite metode de procesare a plăților, pe lângă Google Payments, pentru a facilita achiziția de Conținut prin Google Play. Trebuie să respectați toți termenii și condițiile relevante, precum și alte acorduri legale, indiferent dacă acestea privesc relația dvs. cu Google sau cu o terță parte, care guvernează utilizarea unei anumite metode de procesare a plăților. Google poate adăuga sau elimina metodele de procesare a plăților la libera sa alegere. Dvs. vă revine întreaga responsabilitate pentru toate sumele de plată asociate cu achizițiile pe care le faceți pe Google Play.

Eligibilitatea pentru facturarea prin operator. Pentru a stabili dacă sunteți eligibil(ă) ca achizițiile de Conținut pe care le faceți prin intermediul Dispozitivelor să fie facturate în contul deținut de dvs. la furnizorul rețelei, atunci când vă creați un cont Google Play pe Dispozitiv, vom trimite furnizorului rețelei identificatorii Dispozitivului dvs., cum ar fi ID-ul de abonat și numărul de serie al cardului SIM. Pentru a permite acest lucru, va trebui să acceptați termenii și condițiile furnizorului rețelei mobile. Furnizorul rețelei ne poate trimite informațiile adresei dvs. de facturare. Vom păstra și vom utiliza aceste informații în conformitate cu Politicile de confidențialitate Google și cu Notificarea privind confidențialitatea Google Payments.

Prețurile. Prețurile și disponibilitatea întregului Conținut afișat prin Google Play se pot modifica oricând înainte de achiziție.

Taxele. Prin „Taxe” înseamnă plăți vamale sau taxe (altele decât taxa pe venit), inclusiv eventualele penalizări sau dobânzi aferente, asociate cu vânzarea Conținutului. Dvs. vă revine răspunderea pentru achitarea tuturor Taxelor și trebuie să plătiți pentru Conținut fără a beneficia de reducerea acestora. Dacă Google sau Google Commerce Limited are obligația să perceapă sau să plătească Taxe, acestea vor fi percepute de la dvs. Trebuie să respectați prevederile tuturor legilor fiscale aplicabile, inclusiv declararea și plata tuturor Taxelor aferente folosirii de către dvs. a Google Play sau achiziționării de Conținut prin Google Play. Declararea și plata tuturor acestor Taxe aplicabile constituie responsabilitatea dvs.

Toate vânzările sunt definitive. Accesați Politica privind rambursările Google Play pentru mai multe informații despre drepturile dvs. privind retragerea, anularea sau returnarea achizițiilor și obținerea unei rambursări. Cu excepția cazurilor specificate în mod expres în Politicile privind rambursările Google Play sau în politicile privind rambursările ale Furnizorului, toate vânzările sunt definitive și nu se acceptă returnări, înlocuiri sau rambursări. În cazul în care pentru o anumită tranzacție este acceptată o înlocuire, o returnare sau o rambursare, tranzacția poate fi anulată, iar dvs. nu veți mai putea accesa Conținutul pe care l-ați obținut în urma respectivei tranzacții.

Soluționarea alternativă a litigiilor cu consumatorii. Google Commerce Limited nu se angajează și nici nu este obligată să soluționeze litigiile în fața unei Entități alternative de soluționare a litigiilor.

Drepturile de retragere pentru Conținutul digital. Dacă achiziționați din postura de consumator, conform legii, beneficiați de un drept statutar automat de retragere din contracte pentru achiziții de conținut digital de pe Google Play (cu excepția achizițiilor de numere unice de ziare sau reviste din Chioșc). Același principiu se aplică atunci când achiziționați un abonament pentru conținut digital. Cu toate acestea, când achiziționați conținut digital de pe Google Play, acceptați că acesta vă va fi pus la dispoziție imediat și acceptați că din acest motiv, renunțați la dreptul dvs. statutar automat de retragere. În cazul precomenzilor, renunțați la dreptul dvs. statutar automat de retragere după ce Produsul vă este pus la dispoziție.

Drepturile de retragere pentru servicii. Dacă achiziționați din postura de consumator, conform legii, beneficiați de dreptul de retragere din contracte pentru achiziții de servicii în termen de 14 zile, fără a oferi vreun motiv. Perioada de retragere va expira la 14 zile după încheierea contractului. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să informați Google Commerce cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din acest contract printr-o declarație lipsită de echivoc. Puteți folosi acest model de formular de retragere. Alternativ, puteți contacta Google Commerce Limited, c/o Customer Support, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda sau puteți solicita o rambursare aici.

Veți primi o confirmare a primirii acestei retrageri printr-o modalitate durabilă (de ex., prin e-mail) fără întârzieri nejustificate. Pentru a respecta termenul limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte ca perioada de retragere să expire.

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vor fi rambursate toate plățile efectuate în cadrul contractului fără întârzieri nejustificate, dar în orice caz nu mai târziu de 14 zile de la data la care decizia dvs. de a vă retrage din contract este primită de Google Commerce Limited. Vom face această rambursare folosind același mijloc de plată pe care l-ați folosit pentru tranzacția inițială, dacă nu ați stabilit altfel; în orice caz, nu veți suporta nicio taxă ca urmare a rambursării.

Dacă ați solicitat să începeți folosirea serviciilor în perioada de anulare, este posibil să vi se solicite să plătiți o sumă proporțională cu serviciile furnizate până când ne-ați comunicat retragerea din acest contract, în comparație cu acoperirea completă a contractului.

Rambursările. Google oferă drepturi suplimentare de rambursare pentru mai multe tipuri de Conținut pe Google Play, acestea fiind stipulate în Politicile privind rambursările Google Play.

Abonamentele. Atunci când vă abonați la Conținut prin Google Play, primiți acces la acest Conținut în mod constant, cu excepția cazului în care nu anulați. Abonamentele sunt debitate automat la începutul fiecărei perioade de facturare (săptămânal, lunar, anual sau pentru o altă perioadă) și este posibil să fiți taxat(ă) cu cel mult 24 de ore înainte de începerea fiecărei perioade de facturare.

(a) Perioadele de încercare. Când vă abonați la Conținut pentru un preț, puteți primi acces gratuit la avantajele unui abonament pentru perioada de încercare specificată, după care veți fi taxat(ă) până în momentul în care anulați abonamentul. Pentru a evita taxarea, trebuie să anulați abonamentul înainte de sfârșitul perioadei de încercare. După anularea perioadei de încercare, veți pierde imediat accesul la aplicația relevantă și la toate privilegiile ce decurg din abonament, dacă nu este menționat altfel. Accesul la astfel de perioade de încercare poate fi limitat la un anumit număr de încercări pentru un utilizator pe o perioadă determinată sau cu alte restricții.

(b) Anulările. Puteți anula oricând un abonament înainte de încheierea perioadei de facturare aplicabile, așa cum este descris în Centrul de ajutor, iar anularea se va aplica pentru perioada următoare. De exemplu, dacă achiziționați un abonament lunar, îl puteți anula oricând pe parcursul unei luni de abonament, iar abonamentul va fi anulat începând cu luna următoare. Nu veți primi o rambursare pentru perioada de facturare actuală, cu excepția cazului în care Politica privind rambursările Google Play prevede altfel (de exemplu, în cazul în care Conținutul este defect).Abonamentele la Chioșc Google Play: veți primi în continuare Conținut și Actualizări (dacă este cazul) aferente abonamentului respectiv pentru restul perioadei de facturare actuale. După încheierea perioadei de facturare, veți păstra accesul la numerele de revistă primite anterior, însă accesul la conținutul de știri cu plată se va încheia la finalul perioadei de facturare în timpul căreia a fost anulat abonamentul. Dacă anulați abonamentul în timpul perioadei de încercare gratuite, veți avea în continuare acces la numerele revistei pe care le accesați pe parcursul perioadei de încercare gratuite, dar nu veți mai avea acces la conținutul de știri. Abonamentele la Muzică Google Play: dacă anulați abonamentul la Muzică Google Play, veți avea în continuare acces la Conținutul Muzică Google Play pe bază de abonament pentru restul perioadei de facturare actuale, însă accesul se va încheia la finalul perioadei de facturare în timpul căreia a fost anulat abonamentul. Dacă anulați abonamentul la Muzică Google Play în cadrul perioadei de încercare gratuită, nu veți mai beneficia de Conținutul Muzică Google Play pe bază de abonament pe durata perioadei de încercare.

(c) Reducerile pentru abonații la ediția tipărită a revistelor. Unii Furnizori de publicații vă pot oferi un preț redus pentru un abonament la Conținutul publicației de pe Google Play, dacă v-ați abonat deja la ediția tipărită a publicației respective. Dacă anulați abonamentul la ediția tipărită pentru publicația respectivă sau dacă abonamentul la ediția tipărită expiră și nu doriți să îl reînnoiți, abonamentul cu tarif redus la respectivul Conținut de pe Google Play va fi anulat automat.

(d) Modificările prețurilor. Când achiziționați un abonament, veți fi taxat(ă) inițial cu tariful aplicabil în momentul încheierii contractului de abonare. Dacă prețul abonamentului crește ulterior, Google vă va trimite o notificare. Creșterea de preț se va aplica pentru următoarea plată de achitat după primirea notificării, însă numai dacă primiți notificarea cu cel puțin 14 zile înainte de aplicarea modificării. Dacă primiți notificarea cu mai puțin de 14 zile înainte, prețul mărit nu se va aplica decât începând cu plata care urmează după următoarea dată scadentă pentru plată. Dacă nu doriți să plătiți prețul mărit pentru un abonament, puteți să anulați abonamentul conform secțiunii Anulări din aceste Condiții și nu va trebui să mai plătiți alte sume pentru abonament, cu condiția să ne notificați înainte de încheierea perioadei de facturare curente. Când Furnizorul mărește prețul unui abonament și este necesar consimțământul, este posibil ca Google să vă anuleze abonamentul, cu excepția cazului în care sunteți de acord cu prețul nou. Dacă abonamentul dvs. este anulat, dar ulterior decideți să îl reînnoiți, se va percepe tariful de abonament curent la respectiva dată.

4. Drepturi și restricții

Licența de utilizare a Conținutului. După încheierea unei tranzacții sau plata taxelor aplicabile pentru Conținut, veți avea dreptul non-exclusiv, numai în măsura permisă în mod expres de aceste Condiții, să stocați, să accesați, să vizualizați, să folosiți și să afișați copii ale Conținutului în cauză pe Dispozitivele dvs. sau în alte moduri autorizate de Google în cadrul Serviciului, doar pentru uzul dvs. personal, necomercial. Toate drepturile, titlurile și interesele asupra serviciului Google Play și a Conținutului care nu vă sunt acordate în mod explicit în aceste Condiții sunt rezervate. Folosirea aplicațiilor și a jocurilor poate fi guvernată de termenii și condițiile suplimentare din acordul de licență pentru utilizatorul final încheiat între dvs. și Furnizor.

Încălcarea Condițiilor licenței.Dacă încălcați oricare dintre prevederile privind restricțiile de Conținut prezente în aceste Condiții, dacă încălcați în mod substanțial sau în mod repetat oricare dintre celelalte Condiții sau dacă vă investigăm pentru abateri suspectate, Google poate să oprească accesul dvs. la Google Play, la Conținut și la Contul Google, iar drepturile ce vă revin în baza acestei licențe vor înceta imediat, fără să beneficiați de o rambursare. Veți primi o notificare în care vi se comunică motivul respectivei acțiuni, cu excepția cazurilor în care avem motive întemeiate să considerăm că acest lucru ar putea atrage după sine răspunderea juridică a companiei Google sau a altei persoane, ar compromite o investigație, ar compromite funcționarea unor produse, servicii sau sisteme Google, ar dăuna utilizatorilor Google sau ar încălca legea sau directivele unei autorități de aplicare a legii. Pentru informații suplimentare, accesați Conturile dezactivate în Secțiunea 2.

Restricții: nu aveți dreptul:

Prevederi privind entitățile terță parte. În ciuda oricăror prevederi contrarii din prezentele Condiții, terțele părți care își licențiază Conținutul la Google sunt beneficiari terță parte voiți în conformitate cu aceste Condiții, numai în legătură cu acele prevederi din aceste Condiții care vizează direct Conținutul acestor terțe părți („Prevederi privind entitățile terță parte”) și numai în scopul de a le permite acestora să își impună drepturile asupra unui asemenea Conținut. Pentru evitarea confuziei, nimic din acești Termeni nu conferă unui beneficiar terță parte drepturi asupra vreunei părți, în privința clauzelor care nu sunt acoperite de Prevederile privind entitățile terță parte, ceea ce include, dar nu se limitează la clauzele sau acordurile încorporate cu titlu de referință sau la care se face trimitere fără a fi încorporate în acești Termeni.

Politicile Google Play. Postarea de recenzii pe Google Play este supusă următoarelor politici. Dacă doriți să raportați un abuz sau alte încălcări privind conținutul, dați clicaici.

Conținutul deteriorat. După ce Conținutul este disponibil prin contul dvs., trebuie să îl verificați cât mai curând posibil, pentru a vă asigura că acesta funcționează și se comportă conform descrierii. Dacă găsiți erori sau defecte, notificați-ne sau notificați Furnizorul cât mai curând posibil. Accesați Politica privind rambursările Google Play pentru mai multe informații.

Eliminarea sau indisponibilitatea Conținutului. Conform Condițiilor, Conținutul pe care îl achiziționați sau pe care îl instalați vă va fi pus la dispoziție prin Google Play, pentru perioada selectată de dvs., în cazul achiziționării unei perioade de închiriere, iar în celelalte cazuri pentru o perioadă pentru care Google are dreptul de a vă pune la dispoziție acest Conținut. Google poate elimina de pe Dispozitiv un anumit Conținut pe care l-ați achiziționat sau vă poate opri accesul la acesta în anumite cazuri: de exemplu, dacă Google pierde drepturile relevante, dacă un serviciu sau Conținutul nu mai este disponibil, dacă există probleme grave de securitate sau încălcări ale condițiilor ori ale legilor aplicabile. Vi se poate trimite o notificare privind respectiva eliminare sau sistare a accesului, dacă este posibil. Dacă înaintea unei astfel de eliminări sau sistări a accesului nu aveți posibilitatea să descărcați o copie a Conținutului, Google poate fie (a) să înlocuiască Conținutul respectiv, dacă este posibil, fie (b) să vă ramburseze integral sau parțial prețul plătit pentru Conținut. Dacă Google vă emite o rambursare, aceasta va fi singura despăgubire de care veți beneficia.

Conturile multiple. Dacă aveți mai multe Conturi Google cu nume de utilizator diferite, în anumite cazuri puteți să transferați Conținut dintr-un cont în altul, cu condiția ca fiecare dintre aceste conturi să vă aparțină, iar Google să fi activat o funcție a serviciului în cauză care să permită aceste transferuri.

Limitările accesului pe Dispozitive. Periodic, Google poate să stabilească limite privind numărul de Dispozitive sau aplicații software pe care le puteți folosi pentru a accesa Conținutul. Pentru informații suplimentare cu privire la aceste limite pentru Muzică Google Play sau Filme și TV Google Play, accesați pagina Centrul de ajutor Muzică Google Play sau Reguli de utilizare a serviciului Filme și TV Google Play.

Activitățile periculoase. Niciunul dintre Serviciile sau elementele de Conținut nu este destinat utilizării în operarea echipamentelor nucleare, în aparatele de susținere a funcțiilor vitale, în comunicațiile de urgență, în sistemele de navigație și comunicații ale aeronavelor, în sistemele de controlare a traficului aerian sau în alte activități de acest fel, în care indisponibilitatea Serviciilor sau a Conținutului ar putea provoca decesul, vătămarea personală sau prejudicii materiale sau ale mediului severe.

Filme și TV Google Play. Pentru detalii și restricții suplimentare privind accesul și folosirea serviciului Filme și TV Google Play, accesați Reguli de utilizare a serviciului Filme și TV Google Play.

Muzică Google Play

În Google Play puteți să răsfoiți, să previzualizați, să redați în flux, să achiziționați, să descărcați, să recomandați și să folosiți o varietate de muzică digitală și de conținut muzical conex, cum ar fi fișiere muzicale, fișiere video muzicale, previzualizări, clipuri, informații despre artiști, recenzii de la utilizatori, recenzii muzicale profesionale terță parte și alt conținut digital („Produse muzicale”).

Conținutul stocat. Puteți să folosiți Google Play ca să stocați conținut digital (cum ar fi fișiere muzicale, metadate asociate acestora și grafică pentru albume) în Stocarea muzicală din software-ul Muzică, conform definirii de mai jos a acestor termeni („Conținut stocat”). Pentru evitarea confuziei, „Produsele cu conținut muzical” nu includ Conținut stocat. Conținutul stocat poate include fișiere pe care le încărcați direct în Stocarea muzicală sau fișiere pe care Google le „caută și potrivește” cu fișierele stocate local pe Dispozitivul dvs.

Serviciile Muzicotecă. Google Play vă poate oferi acces la (a) spațiu pe server, pe care îl puteți folosi pentru a stoca muzică și fișiere cu date asociate, inclusiv Produse cu conținut muzical și Conținut stocat („Stocare muzicală”) sau (b) aplicații software (inclusiv aplicații web, pentru desktop și mobile) și servicii asociate, care vă permit să încărcați, gestionați, accesați și redați muzică folosind Stocarea muzicală („Software muzical”). Prin „Serviciul Muzicotecă” se face referire în aceste Condiții atât la Stocarea muzicală, cât și la Software-ul muzical.

Utilizarea serviciilor Muzicotecă. Prin păstrarea Produselor cu conținut muzical și a Conținutului stocat în Stocarea muzicală, stocați o copie unică a conținutului respectiv și solicitați ca Google să o păstreze în numele dvs. și să vă permită accesul la aceasta prin Contul Google. Utilizând Serviciile Muzicotecă, solicitați ca Google să vă pună la dispoziție toate funcțiile acestor servicii, pentru a facilita utilizarea Produselor cu conținut muzical și a Conținutului stocat. Înțelegeți faptul că, pentru realizarea pașilor tehnici solicitați pentru a vă oferi Serviciile Muzicotecă, Google poate (a) să transmită Produsele cu conținut muzical și Conținutul stocat prin intermediul mai multor rețele și în diferite formate media și (b) să modifice Produsele cu conținut muzical și Conținutul stocat pentru a respecta și a le adapta cerințelor tehnice presupuse de conectarea la respectivele rețele, dispozitive, servicii sau media. Dvs. confirmați și garantați pentru Google că dețineți drepturile necesare pentru a stoca în Stocarea muzicală orice Conținut stocat pe care solicitați ca Google să îl încarce sau să îl stocheze în Stocarea muzicală și pentru a însărcina Google să realizeze acțiunile descrise în această secțiune.

Alte servicii pe bază de abonament Google. Folosirea de către dvs. a serviciului Google Play și a produselor Google Play cu conținut muzical pe bază de abonament este guvernată în exclusivitate de prezentele Condiții și nu de condițiile corespunzătoare vreunui alt produs Google, inclusiv eventualele produse Google prin care primiți acces la un abonament muzical Google Play.

Cărți Google Play. Politica de confidențialitate Cărți Google Play descrie modul în care tratăm informațiile cu caracter personal și anumite alte informații generate la utilizarea Conținutului carte de către dvs.

Chioșc Google Play.

Informațiile la care Google permite accesul editorilor de publicații. Dacă achiziționați un abonament la o publicație pe Google Play, indiferent de durată, Google poate permite accesul editorului publicației respective la numele dvs., la adresa dvs. de e-mail și cea poștală și la un identificator unic al dvs. Pentru că sunteți abonat(ă) la publicația respectivă, Google poate să permită editorului publicației accesul la istoricul lecturilor dvs. din acea publicație. În urma unui acord dintre Google și editorul publicației, cel din urmă va folosi informațiile în conformitate cu propria sa politică de confidențialitate. În momentul achiziționării abonamentului, vi se va oferi posibilitatea de a renunța la toate comunicările primite din partea editorului care nu au legătură cu abonamentul pe care îl achiziționați și la comunicările de marketing trimise de terțe părți. Dacă achiziționați un singur număr al unei reviste pe Google Play, Google poate trimite codul dvs. poștal editorului revistei. De asemenea, oferim editorilor informații despre vânzările publicațiilor.

Verificarea abonamentelor la edițiile tipărite. Dacă accesați un abonament în Chioșc Google Play printr-un abonament actual la ediția tipărită de la editorul publicației respective, este posibil ca Google să solicite unui prestator de servicii terță parte să verifice existența abonamentului la ediția tipărită la editorul publicației respective și, în acest scop, Google vă poate solicita anumite informații în legătură cu abonamentul la ediția tipărită a publicației. Google va folosi aceste informații în conformitate cu Politica de confidențialitate Google.