Google Playn käyttöehdot

15. maaliskuuta 2023 (Näytä arkistoidut versiot)

1. Johdanto

Sovellettavat ehdot. Kiitos, että käytät Google Playta. Google Play ‑palvelun tarjoaa Google Ireland Limited ("Google" tai "me"), jonka osoite on Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Google Playn sekä sen kautta saatavilla olevien sovellusten ja pelien (mukaan lukien Android Instant Apps ‑pikasovellukset), järjestelmäpalveluiden, elokuvien, kirjojen, lehtien ja muiden digitaalisten sisältöjen tai palveluiden (nämä yhdessä "Sisältö") käyttöön sovelletaan näitä Google Playn käyttöehtoja ("Playn käyttöehdot") ja Googlen käyttöehtoja ("Googlen käyttöehdot") (nämä yhdessä "Ehdot"). Google Play on Googlen käyttöehtojen mukainen palvelu. Jos Playn käyttöehtojen ja Googlen käyttöehtojen välillä on ristiriita, noudatetaan Playn käyttöehtoja.

2. Google Playn käyttö

Sisällön pääsyoikeus ja käyttö. Voit käyttää Google Playta Sisällön selaamiseen, etsimiseen, katseluun, striimaukseen tai lataamiseen mobiililaitteella, tietokoneella, televisiolla, kellolla tai muulla tuetulla laitteella ("Laite"). Google Playn käyttöön tarvitaan Laite, joka täyttää tietyt järjestelmä- ja yhteensopivuusvaatimukset. Google Playn kautta saatavilla olevalla Sisällöllä voi olla myös muita järjestelmävaatimuksia. Sisällön ja ominaisuuksien saatavuus vaihtelee maakohtaisesti, eivätkä kaikki ominaisuudet tai Sisältö ole välttämättä saatavilla asuinmaassasi. Osa Sisällöstä voi olla jaettavissa perheenjäsenille. Google Playn Sisällön tarjoaa Google Commerce Limited, joka sijaitsee osoitteessa Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Sisältö saattaa olla peräisin toisesta lähteestä (esim. sovelluksen kehittäjältä, kirjan kustantajalta tai elokuvastudiolta) (Sisällön "Tarjoaja").

Ikärajoitukset. Google Playn käyttöön tarvitaan voimassa oleva Google-tili ("Google-tili"), johon sovelletaan seuraavia ikärajoituksia. Jos olet asuinmaasi lakien mukaan alaikäinen, tarvitset Google Playn käyttöön ja ehtojen hyväksymiseen vanhempasi tai laillisen huoltajasi luvan. Sinun täytyy noudattaa myös Google Playssa tarjottavaan Sisältöön tai ominaisuuksiin mahdollisesti sovellettavia muita ikärajoituksia. Myös perheryhmän ylläpitäjien ja perheenjäsenten tulee täyttää nämä lisävaatimukset.

Kolmansien osapuolten maksut. Olet vastuussa kaikista kolmansien osapuolten (kuten internetpalveluntarjoajan tai operaattorin) veloittamista käyttö- tai datamaksuista, joita sinulle aiheutuu Sisällön ja Google Playn käytöstä ja katselusta.

Päivitykset. Google Playta, siihen liittyviä tukikirjastoja tai Sisältöä on mahdollisesti päivitettävä esimerkiksi virheiden korjaamisen, ominaisuuksien parantamisen, puuttuvien liitännäisten tai uusien versioiden julkaisun vuoksi (nämä yhdessä "Päivitykset"). Google Playn käyttö tai Sisällön käyttö ja lataaminen voivat edellyttää tällaisia Päivityksiä. Jos hyväksyt nämä Ehdot ja käytät Google Playta, hyväksyt tällaisten Päivitysten automaattisen vastaanottamisen. Voit ehkä hallinnoida tietyn Sisällön Päivityksiä Google Playn asetusten kautta. Jos Päivityksen katsotaan korjaavan Sisältöön liittyvän kriittisen tietoturvaheikkouden tai käytettävyysongelman tai estävän Sisällön väärinkäytön, Päivitys voidaan asentaa riippumatta Google Playn tai Laitteesi päivitysasetuksista. Jos jokin toinen sovelluskauppa yrittää päivittää alun perin Google Playsta ladattua Sisältöä, sinulle voidaan näyttää siihen liittyvä varoitus tai päivitys voidaan estää kokonaan.

Sinua koskevat tiedot. Googlen tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka käsittelemme henkilökohtaista dataasi ja suojaamme yksityisyyttäsi käyttäessäsi Google Playta. Googlen on ehkä annettava henkilökohtaisia tietojasi (kuten nimesi tai sähköpostiosoitteesi) Tarjoajille, jotta ne voivat käsitellä ostotapahtumiasi tai tarjota sinulle Sisältöä. Tarjoajat sitoutuvat käyttämään tällaisia tietoja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Jos kuulut Google Playssa perheryhmään, perheryhmän muut jäsenet näkevät joitakin sinua koskevia tietoja. Jos olet Google Playssa perheryhmän ylläpitäjä, perheryhmään kutsumasi perheenjäsenet näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi. Jos liityt perheryhmään, perheryhmän muut jäsenet näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi. Perheryhmän ylläpitäjä näkee myös ikäsi ja perheen maksutavalla ostamasi Sisällön kuvauksen. Jos Sisältö voidaan jakaa perheen kesken ja jaat sen perheryhmän kanssa, kaikki perheryhmän jäsenet voivat käyttää Sisältöä ja näkevät, että ostit sen.

Tilien luvaton käyttö. Sinun täytyy pitää tilitietosi salassa, etkä saa jakaa niitä muille. Et saa kerätä tai koota Google Playn kautta Google Playn tai muiden Googlen palvelujen käyttäjien henkilökohtaista dataa, kuten käyttäjänimiä.

Käytöstä poistetut tilit. Jos Google poistaa tilisi käytöstä Ehtojen mukaisesti (esimerkiksi Ehtojen olennaisen tai toistuvan rikkomisen vuoksi) sinua voidaan estää käyttämästä Google Playta, tilitietojasi tai tilillesi tallennettuja tiedostoja ja muuta Sisältöä. Lue lisää ohjekeskuksesta. Jos olet perheryhmän ylläpitäjä Google Playssa ja Google poistaa tilisi käytöstä, perheryhmän jäsenet voivat menettää pääsyn perheryhmää edellyttäviin ominaisuuksiin (kuten perhetilin maksutapaan, perhetilauksiin tai perheenjäsenten jakamaan Sisältöön). Jos kuulut perheryhmään Google Playssa ja Google poistaa tilisi käytöstä, perheryhmän jäsenet menettävät pääsyn jakamaasi Sisältöön.

Haittaohjelmasuojaus. Jotta Google voi suojata sinua haitallisilta kolmannen osapuolen ohjelmistoilta, URL-osoitteilta ja muilta tietoturvaongelmilta, se voi vastaanottaa tietoja, jotka koskevat Laitteesi verkkoyhteyksiä, mahdollisesti haitallisia URL-osoitteita, käyttöjärjestelmää ja Google Playn tai muiden lähteiden kautta Laitteellesi asennettuja sovelluksia. Google voi näyttää sinulle varoituksen, jos se pitää sovellusta tai URL-osoitetta vaarallisena. Jos sovelluksen tai URL-osoitteen kohteen tiedetään aiheuttavan vahinkoa laitteille, tiedoille tai käyttäjille, Google voi poistaa sen Laitteeltasi tai estää sen asentamisen Laitteellesi. Voit halutessasi poistaa joitakin näistä suojauksista käytöstä Laitteesi asetusten kautta, mutta Google voi tällöin jatkaa Google Playn kautta asennettuja sovelluksia koskevien tietojen vastaanottamista. Lisäksi tällöin voidaan jatkaa muista lähteistä Laitteellesi asennettujen sovellusten analysointia tietoturvaheikkouksien varalta, mutta niihin liittyviä tietoja ei lähetetä Googlelle.

Android Instant Apps ‑pikasovellukset. Kun klikkaat linkkiä Laitteellasi, Google Play voi etsiä linkkiä vastaavaa pikasovellusta ja avata linkin pikasovelluksessa, jos sellainen löydetään. Pikasovelluksen osien käyttämiseen tarvittava koodi latautuu Laitteellesi ja säilyy sillä väliaikaisesti. Pikasovellusten sovellustiedot ovat nähtävissä Google Play Kaupassa. Android Instant Appsin tiedot ja asetukset synkronoidaan laitteille, joilla olet kirjautuneena Google-tilillesi. Voit halutessasi poistaa Android Instant Appsin käytöstä Laitteen asetuksista.

Näiden Ehtojen muutokset. Jos Playn käyttöehtoja muutetaan, saat asiasta ilmoituksen vähintään 30 päivää ennen muutoksien tekemistä. Uudet Playn käyttöehdot tulevat voimaan ilmoitusajan päätyttyä. Jos jatkat Google Playn käyttöä ilmoitusajan päätyttyä, sinun katsotaan hyväksyvän uudet Playn käyttöehdot. Uudet Playn käyttöehdot koskevat kaikkea Sisällön käyttöäsi (mukaan lukien aiemmin asentamasi tai ostamasi Sisällön käyttöä) sekä kaikkia muutosten jälkeen tekemiäsi asennuksia ja ostoksia. Jos et hyväksy muutoksia, sinulle annetaan mahdollisuus ladata aiemmin ostamasi tai asentamasi Sisältö ja lopettaa Google Playn käyttö. Voit katsella kyseistä Sisällön kopiota Laitteillasi Playn käyttöehtojen viimeksi hyväksymäsi version mukaisesti.

3. Ostokset ja maksut

Google Playn Sisällön tarjoaa Google Commerce Limited, ja kun lataat, katselet, käytät tai ostat Sisältöä Google Playn kautta, solmit Google Commerce Limitedin kanssa erillisen, näihin Ehtoihin (soveltuvin osin) perustuvan sopimuksen.

Vaihtoehtoiset laskutusjärjestelmät tietyissä sovelluksen sisäisissä ostoksissa. Jotkut tarjoajat saattavat myydä tuotteita tai palveluita sovelluksissa, joissa voi käyttää muuta kuin Google Playn laskutusjärjestelmää. On tarjoajan vastuulla antaa sinulle tästä tarvittavat tiedot. Jos ostat tuotteita tai palveluita muun kuin Google Playn laskutusjärjestelmän kautta, solmit erillisen, kolmannen osapuolen ehtoihin perustuvan sopimuksen ja kolmas osapuoli toimittaa tuotteen tai palvelun. Et solmi sopimusta Google Commerce Limitedin kanssa, eikä Google Commerce Limitediä pidetä tuotteen tai palvelun myyjänä. Playn käyttöehtoja (mukaan lukien hinnoitteluun, hyvityksiin ja peruuttamiseen liittyvät ehdot) ei sovelleta, eikä Google osallistu kyseisen tuotteen tai palvelun toimitukseen tai jakeluun.

Ennakkotilaukset. Kun ennakkotilaat Sisältöä, sen ostamista ja käyttöä koskeva sopimus tulee voimaan ja sinua veloitetaan tuotteesta, kun Sisältö on saatavillasi. Voit perua ennakkotilauksen milloin tahansa ennen kuin Sisältö on saatavillasi. Meidän on peruttava ennakkotilauksesi, jos Sisältö vedetään myynnistä, ennen kuin se tulee saataville Google Playhin. Tämän lisäksi pidätämme oikeuden perua tilauksesi, jos Sisällön hinta muuttuu ennen tilauksen toimittamista.

Perhetilin maksutapa. Jos olet Google Playssa perheryhmän ylläpitäjä, sinun täytyy määrittää voimassa oleva maksuväline perheen maksutavaksi, jolla perheryhmän jäsenet voivat ostaa Sisältöä Google Playsta ja sovellusten sisällä. Perheryhmän ylläpitäjä vastaa kaikista perheen maksutavalla tehdyistä ostoksista. Jos perheryhmä poistetaan tai jos perheenjäsen poistuu perheryhmästä, perhetilin maksutapaa voidaan veloittaa vielä käsittelyssä olevista ostoksista.

Google Payments. Jotta voit ostaa Sisältöä Google Playn kautta, sinulla on oltava Google-maksutili ja sinun on hyväksyttävä Google Paymentsin käyttöehdot.Google Paymentsin tietosuojailmoitusta sovelletaan aina, kun ostat Sisältöä Google-maksutilillä. Olet vastuussa kaikista maksuista, jotka liittyvät Google-maksutililläsi Google Playssa tehtyihin ostoksiin.

Muut maksunkäsittelytavat. Google voi tarjota Google Paymentsin lisäksi muita maksunkäsittelytapoja helpottaakseen Sisällön ostamista Google Playsta. Sinun täytyy noudattaa kaikkia soveltuvia käyttöehtoja tai muita Googlen tai kolmannen osapuolen oikeudellisia sopimuksia, jotka säätelevät tietyn maksunkäsittelytavan käyttöä. Google voi lisätä tai poistaa maksunkäsittelytapoja oman harkintansa mukaan. Olet yksin vastuussa kaikista maksuista, jotka liittyvät Google Playssa tekemiisi ostoksiin.

Operaattorilaskutuskelpoisuus. Kun luot Laitteella Google Play ‑tilin, lähetämme operaattorillesi Laitteesi tunnistetietoja (kuten tilaajatunnuksen ja SIM-kortin sarjanumeron) määrittääksemme, voiko Laitteella ostamaasi Sisältöä veloittaa käyttämällä operaattorin laskutusta. Jotta voit sallia tämän, sinun täytyy hyväksyä operaattorin käyttöehdot. Operaattorisi voi lähettää meille laskutusosoitteesi tiedot. Säilytämme ja käytämme näitä tietoja Googlen tietosuojakäytäntöjen ja Google Paymentsin tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Hinnoittelu. Kaiken Google Playssa myytävän Sisällön hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa ennen ostoksen tekemistä.

Verot. "Veroilla" tarkoitetaan mitä tahansa Sisällön myyntiin liittyviä maksuja, tulleja tai veroja (lukuun ottamatta tuloveroa) mukaan luettuna siihen liittyvä korko tai viivästyskorko. Vastaat mahdollisista Veroista, ja Sisällöstä on maksettava verollinen hinta. Jos Googlella tai Google Commerce Limitedillä on velvollisuus kerätä tai maksaa Veroja, Verot veloitetaan sinulta. Sinun täytyy noudattaa kaikkia sovellettavia verolakeja. Tämä koskee myös Verojen ilmoitus- tai maksuvelvollisuutta, joka aiheutuu Google Playn käytöstäsi tai Sisällön ostamisesta Google Playssa tai Google Playn kautta. Olet vastuussa sovellettavien Verojen ilmoittamisesta ja maksamisesta.

Kaikki ostotapahtumat ovat peruuttamattomia. Tutustu Google Playn hyvityskäytäntöön, niin saat lisätietoja oikeudestasi perua tai palauttaa ostoksia hyvitystä vastaan. Ellei Googlen käyttöehdoissa, Google Playn hyvityskäytännössä tai Tarjoajan hyvityskäytännöissä nimenomaisesti muuta todeta, kaikki ostotapahtumat ovat peruuttamattomia, eikä palautuksia, tuotteiden vaihtoja tai hyvityksiä myönnetä. Jos ostotapahtumasta myönnetään vaihto, palautus tai hyvitys, ostotapahtuma voidaan perua, jolloin menetät pääsyn ostotapahtumaan liittyvään Sisältöön.

Kuluttajien vaihtoehtoiset kiistanratkaisumenettelyt. Google Commerce Limited ei sitoudu ratkaisemaan kiistoja vaihtoehtoisessa kiistanratkaisuelimessä, eikä sillä ole velvollisuutta ratkaista kiistoja kyseisellä menettelyllä.

Digitaalisen sisällön peruuttamisoikeudet. Jos teet ostoksia kuluttajana, sinulla on automaattisesti myönnetty lain mukainen oikeus perua Google Playsta ostettua tai tilattua digitaalista sisältöä koskeva ostosopimus. Ostaessasi tai tilatessasi digitaalista sisältöä Google Playsta hyväksyt kuitenkin, että koska digitaalinen sisältö tulee käyttöösi välittömästi, lain mukainen peruuttamisoikeutesi mitätöityy.

Palveluiden peruuttamisoikeudet. Jos teet ostoksia kuluttajana, sinulla on lain mukainen oikeus perua palveluiden ostosopimus 14 päivän sisällä ilmoittamatta syytä. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua ostoksen tekemisestä. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, sinun täytyy kertoa päätöksestäsi perua tämä sopimus Google Commerce Limitedille yksiselitteisellä ilmoituksella. Voit käyttää tätä peruuttamislomakemallia. Voit myös lähettää viestin osoitteeseen Google Commerce Limited, c/o Customer Support, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland 0800526656 tai pyytää hyvitystä täältä.

Saat ilmoituksen peruuttamisen vastaanottamisesta pysyvällä välineellä (esim. sähköpostitse) ilman kohtuutonta viivettä. Peruuttamisajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Jos perut sopimuksen, sinulle korvataan kaikki sen perusteella maksamasi maksut ilman kohtuutonta viivettä viimeistään 14 päivän kuluttua siitä päivästä, kun Google Commerce Limited on saanut yksiselitteisen peruuttamisilmoituksesi. Suoritamme hyvityksen samalle maksutavalle, jota käytit alkuperäisessä ostoksessa, ellei toisin ole sovittu. Joka tapauksessa sinulle ei kerry maksuja hyvityksestä.

Jos pyydät palveluiden tarjoamisen aloitusta peruuttamisajan aikana, saatat joutua maksamaan summan, joka suhteutetaan ennen sopimuksen peruuttamisilmoitusta tarjottujen palveluiden määrään koko sopimukseen verrattuna.

Hyvitykset. Google tarjoaa Google Playssa erilaisiin Sisällön tyyppeihin liittyviä ylimääräisiä hyvitysoikeuksia, jotka esitellään Google Playn hyvityskäytännössä.

Tilaukset. Kun tilaat Sisältöä Google Playn kautta, saat kyseisen Sisällön pääsyoikeuden, joka jatkuu tilauksen peruuttamiseen asti. Kustakin tilauksesta veloitetaan automaattisesti sen laskutuskauden alussa (viikoittain, kuukausittain, vuosittain tai muun järjestelyn mukaan), ja veloitus voi tapahtua aikaisintaan 24 tuntia ennen laskutuskauden alkua.

(a)       Kokeilujaksot. Kun tilaat maksullista Sisältöä, voit saada tilaukseen kuuluvat edut maksutta käyttöösi ennalta määritetyn kokeilujakson ajaksi. Kun kokeilujakso päättyy, sinua aletaan veloittaa Sisällöstä, kunnes perut tilauksen. Jos et halua maksaa Sisällöstä, sinun täytyy perua tilaus ennen kokeilujakson päättymistä. Jos perut kokeilujakson, menetät pääsyn Sisältöön ja mahdollisiin tilaajaetuihin välittömästi, ellei toisin ole mainittu. Kokeilujaksojen käyttöä voidaan rajoittaa siten, että kunkin käyttäjän saatavilla on vain tietty määrä kokeilujaksoja tietyn ajan kuluessa, minkä lisäksi käyttöön voi liittyä muita rajoituksia.

(b)       Peruuttamiset. Voit perua tilauksen milloin tahansa ennen kulloisenkin laskutuskauden päättymistä ohjekeskuksessa kuvatulla tavalla, jolloin peruuttaminen koskee seuraavaa laskutuskautta. Jos esimerkiksi ostat kuukausitilauksen, voit perua sen minkä tahansa tilauskuukauden aikana, jolloin peruuttaminen tulee voimaan nykyisen laskutuskauden lopussa. Et saa hyvitystä nykyiseltä laskutuskaudelta, paitsi Google Playn hyvityskäytännössä erikseen määritellyissä tilanteissa (esimerkiksi silloin, jos Sisältö on viallista).

(c)       Alennettu hinta painetun version tilaajille. Osa aikakausjulkaisujen Tarjoajista voi tarjota aikakausjulkaisuihin liittyvän Sisällön tilauksia Google Playsta alennettuun hintaan painetun julkaisun tilaajille. Jos perut painetun julkaisun tilauksesi tai tilaus päättyy etkä uusi sitä, Google Playsta alennettuun hintaan ostamasi Sisällön tilaus perutaan automaattisesti.

(d)       Hinnankorotukset. Kun ostat tilauksen, sinulta veloitetaan tilaushetkellä voimassa ollut hinta. Google ilmoittaa sinulle, jos tilauksen hinta nousee myöhemmin. Tilauksesi seuraava maksuerä veloitetaan uudella hinnalla, mikäli olet saanut ilmoituksen ainakin 30 päivää ennen eräpäivää. Jos olet saanut ilmoituksen alle 30 päivää ennen eräpäivää, vasta sitä seuraava maksuerä veloitetaan uudella hinnalla. Jos et hyväksy tilauksen hinnankorotusta, voit perua tilauksen näiden Ehtojen Peruuttamiset-osiossa kuvatulla tavalla. Jos olet perunut tilauksen ennen nykyisen laskutuskauden päättymistä, sinulta ei enää veloiteta myöhempiä tilauskausia. Jos Tarjoaja on korottamassa tilauksen hintaa ja korotus edellyttää hyväksyntääsi, Google voi perua tilauksesi, jos et hyväksy uutta hintaa. Jos perut tilauksen ja päätät myöhemmin jatkaa tilausta, sinulta veloitetaan kyseisellä hetkellä voimassa oleva tilaushinta.

4. Oikeudet ja rajoitukset

Sisällön käyttöoikeus. Kun olet suorittanut ostotapahtuman loppuun tai maksanut Sisältöä koskevat maksut, saat ei-yksinomaisen oikeuden tallentaa, käyttää, katsella ja esittää kyseessä olevan Sisällön kopioita Laitteillasi tai muilla hyväksytyillä keinoilla näissä Ehdoissa nimenomaisesti sallituilla tavoilla. Tämä oikeus koskee vain henkilökohtaista ja ei-kaupallista käyttöä. Kaikki Google Playhin ja sisältöön liittyvät oikeudet, omistusoikeudet ja edut pidätetään, jos niitä ei nimenomaisesti myönnetä sinulle Ehdoissa. Sovellusten ja pelien käyttöösi saattaa liittyä lisäehtoja, jotka määritellään sinun ja Tarjoajan välisessä käyttäjän käyttöoikeussopimuksessa.

Käyttöoikeusehtojen rikkomukset. Jos rikot Ehtoihin sisältyviä Sisällön rajoitussääntöjä, rikot muita Ehtoja toistuvasti tai olennaisesti, tai tutkimme sinua koskevaa väärinkäyttöepäilyä, Google voi perua oikeutesi käyttää Google Playta, Sisältöä tai Google-tiliäsi myöntämättä sinulle hyvitystä, jolloin menetät heti tämän käyttöoikeuden mukaiset oikeutesi. Ilmoitamme toimintamme syistä, ellei meillä ole kohtuullista aihetta uskoa, että ilmoituksen tekeminen saattaisi Googlen tai jonkin toisen henkilön lailliseen vastuuseen, vaarantaisi tutkintaa, vaarantaisi Googlen jonkin tuotteen, palvelun tai järjestelmän toiminnan, aiheuttaisi haittaa käyttäjillemme taikka rikkoisi lakia tai hankaloittaisi lainvalvontaviranomaisen toimintaa. Lue lisää osion 2 kohdasta Käytöstä poistetut tilit.

Rajoitukset:

Kolmansien osapuolten ehdot. Huolimatta näiden Ehtojen päinvastaisista maininnoista Googlelle sisältöään lisensoivat kolmannet osapuolet ovat näissä Ehdoissa tarkoitettuja ulkopuolisia edunsaajia vain niiden kohtien osalta, jotka koskevat suoraan heidän Sisältöään ("Kolmansien osapuolten ehdot"), ja vain sitä varten, että he voivat toteuttaa Sisältöä koskevia oikeuksiaan. Selvyyden vuoksi todetaan, ettei mikään näissä Ehdoissa muodosta ulkopuolista edunsaantioikeutta millekään taholle Kolmansien osapuolten ehtojen ulkopuolisten ehtojen osalta, mukaan luettuina ehdot tai sopimukset, jotka on sisällytetty viittauksella näihin Ehtoihin tai joihin on viitattu ilman sisällytystä, niihin kuitenkaan rajoittumatta.

Playn käytännöt. Seuraavat käytännöt koskevat arvostelujen lähettämistä Google Playhin. Jos haluat ilmoittaa väärinkäytöksistä tai muista sisältörikkomuksista, klikkaa tästä.

Viallinen sisältö. Kun saat tilisi kautta Sisällön käyttöoikeuden, tarkista mahdollisimman pian, että Sisältö toimii kuvatulla tavalla. Jos havaitset virheitä tai vikoja, ilmoita niistä meille tai Tarjoajalle niin pian kuin mahdollista. Katso Google Playn hyvityskäytännöstä lisätietoja.

Sisällön tai sen saatavuuden poistaminen. Ostamasi tai asentamasi Sisältö on Ehtojen mukaisesti saatavillasi Google Playn kautta valitsemasi jakson ajan, jos kyseessä on vuokratuote, tai muissa tapauksissa niin kauan kuin Googlella on oikeus tarjota Sisältöä sinulle. Joissakin tapauksissa (esimerkiksi jos Google menettää tarvittavat oikeudet, palvelu tai Sisältö poistetaan käytöstä, kriittinen tietoturvaongelma havaitaan tai jos soveltuvia ehtoja tai lakeja rikotaan) Google voi poistaa ostamasi Sisällön Laitteeltasi tai lopettaa sen käyttömahdollisuuden tarjoamisen sinulle. Sinulle saatetaan mahdollisuuksien mukaan ilmoittaa tällaisesta poistamisesta tai lopettamisesta. Jos et voi ladata Sisällöstä kopiota ennen tällaista poistamista tai lopettamista, Google voi tarjota sinulle (a) korvaavaa Sisältöä, jos mahdollista, tai (b) osittaisen tai kokonaisen hyvityksen Sisällön hinnasta. Jos Google myöntää sinulle hyvityksen, saamasi hyvitys on ainoa hyvityskeinosi.

Useiden tilien käyttö. Jos sinulla on useita Google-tilejä, joiden käyttäjänimet ovat erilaiset, voit joissakin tapauksissa siirtää Sisältöä tililtä toiselle. Tämä edellyttää kuitenkin, että olet kunkin siirrossa käytettävän tilin omistaja ja että Google on ottanut siirrot mahdollistavan ominaisuuden käyttöön kyseessä olevassa palvelussa.

Käytön rajoitukset Laitteilla. Google voi ajoittain rajoittaa sitä, kuinka monella Laitteella tai ohjelmistosovelluksella voit käyttää Sisältöä. Lisätietoa Google Play Elokuvat & TV:n tai Google TV:n rajoituksista on Google Play Elokuvat & TV:n tai Google TV:n käyttösäännöissä.

Vaarallinen toiminta. Mitään Palveluita tai Sisältöä ei ole tarkoitettu käytettäväksi ydinvoimaloiden, elämää ylläpitävän laitteiston, hätäviestinnän, lentokoneiden navigointi- tai viestintäjärjestelmien tai lennonjohtojärjestelmien osana eikä muussa toiminnassa, jossa Palveluiden tai Sisällön häiriö voisi johtaa kuolemaan, henkilövahinkoon tai vakavaan fyysiseen tai ympäristövahinkoon.

Google Play Elokuvat & TV tai Google TV. Saat lisätietoa Google Play Elokuvat & TV:n tai Google TV:n käytöstä ja pääsyoikeudesta sekä niihin liittyvistä rajoituksista tutustumalla Google Play Elokuvat & TV:n tai Google TV:n käyttösääntöihin.