Google Playn käyttöehdot

4. elokuuta 2020 (Näytä arkistoidut versiot)

1. Johdanto

Sovellettavat ehdot. Kiitos, että käytät Google Playta. Google Play ‑palvelun tarjoaa Google Ireland Limited ("Google" tai "me"), jonka toimipaikka on osoitteessa Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti. Google Playn ja sen kautta saatavilla olevien sovellusten (mukaan lukien Android Instant Apps), pelien, musiikin, elokuvien, kirjojen, lehtien ja muiden digitaalisten sisältöjen tai palvelujen ("Sisältö") käyttöön sovelletaan näitä Google Playn käyttöehtoja ja Googlen käyttöehtoja ("Googlen käyttöehdot") (yhdessä "Ehdot"). Google Play on Googlen käyttöehtojen mukainen "Palvelu". Jos Google Playn käyttöehtojen ja Googlen käyttöehtojen välillä on ristiriita, noudatetaan Google Playn käyttöehtoja.

2. Google Playn käyttö

Sisällön käyttöoikeus ja käyttö. Voit käyttää Google Playta Sisällön selaamiseen, etsimiseen, katselemiseen, suoratoistamiseen tai lataamiseen mobiililaitteella, tietokoneella, televisiolla, kellolla tai muulla yhteensopivalla laitteella ("Laite"). Google Playn käyttöön tarvitaan Laite, joka täyttää järjestelmä- ja yhteensopivuusvaatimukset. Google Playn kautta saatavilla olevalla Sisällöllä voi olla myös muita järjestelmävaatimuksia. Sisällön ja ominaisuuksien saatavuus vaihtelee maakohtaisesti, eivätkä kaikki ominaisuudet tai Sisältö ole välttämättä saatavilla asuinmaassasi. Osa Sisällöstä voi olla jaettavissa perheenjäsenille. Google Playn Sisällön tarjoaa Google Commerce Limited, joka sijaitsee osoitteessa Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Sisältö saattaa olla peräisin toisesta lähteestä (esim. sovelluksen kehittäjältä, kirjan kustantajalta, elokuvastudiolta tai levy-yhtiöltä) (Sisällön "Tarjoaja").

Ikärajoitukset. Google Playn käyttöön tarvitaan voimassa oleva Google-tili ("Google-tili"), johon sovelletaan seuraavia ikärajoituksia. Jos olet asuinmaasi lakien mukaan alaikäinen, tarvitset Google Playn käyttöön ja ehtojen hyväksymiseen vanhempasi tai laillisen huoltajasi luvan. Sinun täytyy noudattaa myös Google Playssa tarjottavaan Sisältöön tai ominaisuuksiin mahdollisesti sovellettavia muita ikärajoituksia. Perheryhmän ylläpitäjien ja jäsenten on täytettävä myös nämä lisävaatimukset.

Kolmansien osapuolten maksut. Olet vastuussa kaikista kolmansien osapuolten (kuten internetpalveluntarjoajan tai operaattorin) veloittamista käyttö- tai datamaksuista, jotka liittyvät Sisällön ja Google Playn käyttöösi ja katseluusi.

Päivitykset. Google Play, siihen liittyvät tukikirjastot tai Sisältö on ehkä päivitettävä virheiden korjaamisen, ominaisuuksien parantamisen, puuttuvien laajennusten, uusien versioiden tai muiden syiden vuoksi (yhdessä näihin viitataan käsitteellä "Päivitykset"). Google Playn käyttö tai Sisällön käyttö ja lataaminen voivat edellyttää tällaisia Päivityksiä. Jos hyväksyt nämä Ehdot ja käytät Google Playta, hyväksyt tällaisten Päivitysten automaattisen vastaanottamisen. Voit ehkä hallinnoida tietyn Sisällön Päivityksiä Google Playn asetusten kautta. Jos Päivityksen katsotaan korjaavan kriittisiä Sisältöön liittyviä tietoturvaheikkouksia, Päivitys voidaan asentaa riippumatta Google Playn tai laitteesi päivitysasetuksista. Jos jokin toinen sovelluskauppa yrittää päivittää alun perin Google Playsta ladattua Sisältöä, sinulle voidaan näyttää siihen liittyvä varoitus tai päivitys voidaan estää kokonaan.

Sinua koskevat tiedot. Googlen tietosuojakäytännöissä kerrotaan, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi ja suojaamme yksityisyyttäsi käyttäessäsi Google Playta. Googlen on ehkä annettava henkilötietojasi (kuten nimesi tai sähköpostiosoitteesi) Tarjoajille, jotta ne voivat käsitellä ostotapahtumiasi tai tarjota sinulle Sisältöä. Tarjoajat sitoutuvat käyttämään tällaisia tietoja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Jos kuulut Google Playssa perheryhmään, perheryhmän muut jäsenet näkevät joitakin sinua koskevia tietoja. Jos olet Google Playssa perheryhmän ylläpitäjä, perheryhmään kutsumasi perheenjäsenet näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi. Jos liityt perheryhmään, perheryhmän muut jäsenet näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi. Perheryhmän ylläpitäjä näkee myös ikäsi ja perheen maksutavalla ostamasi Sisällön kuvauksen. Jos Sisältö voidaan jakaa perheen kesken ja jaat sen perheryhmän kanssa, kaikki perheryhmän jäsenet voivat käyttää Sisältöä ja näkevät, että ostit sen.

Tilien luvaton käyttö. Sinun täytyy pitää tilitietosi salassa etkä saa jakaa niitä muille. Et saa kerätä tai koota Google Playn kautta Google Playn tai muiden Google-palvelujen käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, kuten käyttäjänimiä.

Käytöstä poistetut tilit. Jos Google poistaa tilisi käyttöoikeuden Ehtojen mukaisesti (esimerkiksi Ehtojen olennaisen tai toistuvan rikkomisen vuoksi), sinua voidaan estää käyttämästä Google Playta, tilitietojasi, tiedostoja ja muuta tilillesi tallennettua Sisältöä. Saat lisätietoja ohjekeskuksesta. Jos olet perheryhmän ylläpitäjä Google Playssa ja Google poistaa tilisi käyttöoikeuden, perheryhmän jäsenet voivat menettää perheryhmää edellyttävien ominaisuuksien (kuten perheen maksutapa, perhetilaukset tai perheenjäsenten jakama Sisältö) käyttöoikeuden. Jos kuulut perheryhmään Google Playssa ja Google poistaa tilisi käytöstä, perheryhmän jäsenet menettävät jakamasi Sisällön käyttöoikeuden.

Suojaus haittaohjelmilta. Jotta Google voi suojata sinua haitallisilta kolmannen osapuolen ohjelmistoilta, URL-osoitteilta ja muilta tietoturvaongelmilta, se voi vastaanottaa tietoja Laitteesi verkkoyhteyksistä, mahdollisesti haitallisista URL-osoitteista, käyttöjärjestelmästä ja Google Playn tai muiden lähteiden kautta Laitteellesi asennetuista sovelluksista. Google voi näyttää sinulle varoituksen, jos se pitää sovellusta tai URL-osoitetta vaarallisena. Jos sovelluksen tai URL-osoitteen kohteen tiedetään aiheuttavan vahinkoa laitteille, tiedoille tai käyttäjille, Google voi poistaa sen Laitteeltasi tai estää sen asentamisen Laitteellesi. Voit halutessasi poistaa joitakin näistä suojauksista käytöstä Laitteesi asetusten kautta, mutta Google voi tällöin jatkaa Google Playn kautta asennettuja sovelluksia koskevien tietojen vastaanottamista. Lisäksi tällöin voidaan jatkaa muista lähteistä Laitteellesi asennettujen sovelluksien analysointia tietoturvaheikkouksien varalta, mutta niihin liittyviä tietoja ei lähetetä Googlelle.

Android Instant Apps. Kun klikkaat linkkiä Laitteellasi, Google Play voi etsiä linkkiä vastaavaa pikasovellusta ja avata linkin pikasovelluksessa, jos sellainen löydetään. Pikasovelluksen osien käyttämiseen tarvittava koodi ladataan Laitteellesi ja pidetään sillä väliaikaisesti. Pikasovellusten sovellustiedot ovat nähtävissä Google Play Kaupassa. Android-pikasovellusten tiedot ja asetukset synkronoidaan laitteille, joilla olet kirjautuneena Google-tilillesi. Voit halutessasi poistaa Android Instant Appsin käytöstä Laitteen asetuksista.

Näiden Ehtojen muutokset. Jos nämä Ehdot muuttuvat, sinulle kerrotaan tästä vähintään 30 päivää ennen kuin uudet Ehdot astuvat voimaan. Jos jatkat Google Playn käyttöä ilmoitusajan päätyttyä, sinun katsotaan hyväksyvän uudet Ehdot. Uudet Ehdot koskevat kaikkea Sisällön käyttöäsi (mukaan lukien aiemmin asentamasi tai ostamasi Sisällön käyttöä) sekä kaikkia muutosten jälkeen tekemiäsi asennuksia ja ostoksia. Jos et hyväksy muutoksia, sinulle annetaan mahdollisuus ladata aiemmin ostamasi tai asentamasi Sisältö ja lopettaa Google Playn käyttö. Voit katsella kyseistä Sisällön kopiota Laitteillasi Ehtojen viimeksi hyväksymäsi version mukaisesti.

3. Ostokset ja maksut

Google Playn Sisällön tarjoaa Google Commerce Limited, ja kun lataat, katselet, käytät tai ostat Sisältöä Google Playn kautta, solmit Google Commerce Limitedin kanssa erillisen, näihin Ehtoihin (soveltuvin osin) perustuvan sopimuksen.

Ennakkotilaukset. Kun tilaat Sisältöä ennakkoon, sen ostamista ja käyttöä koskeva sopimus tulee voimaan ja sinua veloitetaan tuotteesta, kun Sisältö on saatavillasi. Voit peruuttaa ennakkotilauksen milloin tahansa ennen kuin Sisältö on käytettävissäsi. Meidän on peruutettava ennakkotilauksesi, jos Sisältö vedetään myynnistä ennen kuin se tulee saataville Google Playhin. Tämän lisäksi pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi, jos Sisällön hinta muuttuu ennen tilauksen toimittamista.

Perheen maksutapa. Jos olet perheryhmän ylläpitäjä Google Playssa, sinun täytyy määrittää voimassa oleva maksuväline perheen maksutavaksi, jolla perheryhmän jäsenet voivat ostaa Sisältöä Google Playsta ja suoraan sovelluksista. Perheryhmän ylläpitäjä vastaa kaikista ostotapahtumista, joissa perheenjäsenet ostavat Sisältöä perheen maksutavalla. Jos perheryhmä poistetaan tai jos perheenjäsen poistuu perheryhmästä, sinua voidaan veloittaa perheenjäsenten tekemistä keskeneräisistä ostoksista, joissa on käytetty perheen maksutapaa.

Google Payments. Sisällön ostaminen Google Playsta edellyttää, että sinulla on Google-maksutili ja että hyväksyt Google Paymentsin käyttöehdotGoogle Paymentsin tietosuojailmoitus koskee kaikkia ostotapahtumia, joissa Sisältöä ostetaan Google-maksutilillä. Olet vastuussa kaikista maksuista, jotka liittyvät Google-maksutililläsi Google Playssa tehtyihin ostoksiin.

Muut maksunkäsittelytavat. Google voi tarjota Google Paymentsin lisäksi myös muita maksunkäsittelytapoja helpottaakseen Sisällön ostamista Google Playsta. Sinun täytyy noudattaa kaikkia soveltuvia käyttöehtoja tai muita Googlen tai kolmannen osapuolen oikeudellisia sopimuksia, jotka säätelevät tietyn maksunkäsittelytavan käyttöä. Google voi lisätä tai poistaa maksunkäsittelytapoja oman harkintansa mukaan. Olet yksin vastuussa kaikista maksuista, jotka liittyvät Google Playssa tekemiisi ostoksiin.

Operaattorilaskutuskelpoisuus. Kun luot laitteella Google Play ‑tilin, lähetämme operaattorillesi laitteesi tunnistetiedot, esimerkiksi tilaajatunnuksen ja SIM-kortin sarjanumeron, jotta voimme määrittää, voiko Laitteella ostamasi Sisällön laskuttaa operaattorilaskutuksella. Salliaksesi tämän sinun täytyy hyväksyä operaattorin käyttöehdot. Operaattorisi voi lähettää meille laskutusosoitetietosi. Säilytämme ja käytämme näitä tietoja Googlen tietosuojakäytäntöjen ja Google Paymentsin tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Hinnoittelu. Google Playssa tarjolla olevan Sisällön hinnoittelua ja saatavuutta voidaan muuttaa milloin tahansa ennen ostotapahtumaa.

Verot. "Veroilla" tarkoitetaan mitä tahansa Sisällön myyntiin liittyviä maksuja, tullimaksuja tai veroja (lukuun ottamatta tuloveroa) mukaan lukien niihin liittyvät korot tai viivästyskorot. Vastaat mahdollisista Veroista, ja Sisällöstä on maksettava verollinen hinta. Jos Googlella tai Google Commerce Limitedillä on velvollisuus kerätä tai maksaa Veroja, Verot veloitetaan sinulta. Sinun täytyy noudattaa kaikkia sovellettavia verolakeja. Tämä koskee myös Verojen ilmoitus- tai maksuvelvollisuutta, joka aiheutuu Google Playn käytöstäsi tai Sisällön ostamisesta Google Playssa tai Google Playn kautta. Olet vastuussa sovellettavien Verojen ilmoittamisesta ja maksamisesta.

Kaikki ostotapahtumat ovat peruuttamattomia. Saat lisätietoja oikeudestasi peruuttaa tai palauttaa ostoksia hyvitystä vastaan tutustumalla Google Playn hyvityskäytäntöön. Ellei Google Playn hyvityskäytännöissä tai tarjoajan hyvityskäytännöissä nimenomaisesti muuta todeta, kaikki ostotapahtumat ovat peruuttamattomia eikä palautuksia, tuotteiden vaihtoja tai hyvityksiä myönnetä. Jos ostotapahtumasta myönnetään vaihto, palautus tai hyvitys, ostotapahtuma voidaan peruuttaa, jolloin menetät ostotapahtumaan liittyvän Sisällön käyttöoikeuden.

Kuluttajien vaihtoehtoiset riidanratkaisumenettelyt. Google Commerce Limited ei sitoudu ratkaisemaan riitoja vaihtoehtoisen riidanratkaisuelimen kanssa, eikä sillä ole velvollisuutta ratkaista riitoja kyseisillä menettelyillä.

Digitaalisen sisällön peruutusoikeudet. Jos teet ostoksia kuluttajana, sinulla on automaattisesti myönnetty lain mukainen oikeus peruuttaa Google Playsta ostetun digitaalisen sisällön ostosopimus (lukuun ottamatta Lehtikioskista ostettuja yksittäisiä sanomalehtiä tai aikakauslehtiä). Tämä koskee myös digitaalisen sisällön tilauksia. Ostaessasi digitaalista sisältöä Google Playsta hyväksyt kuitenkin, että koska digitaalinen sisältö tulee käyttöösi välittömästi, lain mukainen peruutusoikeutesi mitätöityy. Jos olet ennakkotilannut tuotteen, lain mukainen peruutusoikeutesi mitätöityy, kun Tuote on saatavillasi.

Palveluiden peruutusoikeudet. Jos teet ostoksia kuluttajana, sinulla on oikeus peruuttaa palveluiden ostosopimus 14 päivän sisällä antamatta syytä. Peruutusaika päättyy 14 päivän päästä sopimuksen solmimisesta. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, sinun täytyy kertoa päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus Google Commerce Limitedille yksiselitteisellä ilmoituksella. Voit käyttää tätä peruutuslomakkeen mallia. Voit myös lähettää viestin osoitteeseen Google Commerce Limited, c/o Customer Support, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland tai pyytää hyvitystä täältä.

Saat ilmoituksen peruutuksen vastaanottamisesta pysyvällä välineellä (esim. sähköpostitse) ilman kohtuutonta viivettä. Jotta peruutuksesi katsotaan noudattavan peruutusten määräaikaa, sinun on lähetettävä peruutusoikeuden käyttämistä koskeva ilmoituksesi ennen peruutusajan päättymistä.

Jos peruutat tämän sopimuksen, sinulle korvataan kaikki sen perusteella maksamasi maksut ilman kohtuutonta viivettä viimeistään 14 päivän päästä siitä päivästä, kun Google Commerce Limited saa peruutusilmoituksesi. Suoritamme hyvityksen samalle maksutavalle, jolla alkuperäinen tapahtuma tehtiin, ellei toisin ole sovittu. Joka tapauksessa sinulle ei kerry maksuja hyvityksestä.

Jos pyysit palveluiden käytön aloittamista peruutusajan aikana, saatat joutua maksamaan summan, joka suhteutetaan ennen sopimuksen peruuttamisilmoitusta käytettyjen palveluiden määrään koko sopimukseen verrattuna.

Hyvitykset. Google tarjoaa Google Playssa kuluttajille erilaisiin Sisällön tyyppeihin liittyviä ylimääräisiä hyvitysoikeuksia, jotka esitellään Google Playn hyvityskäytännöissä.

Tilaukset. Kun tilaat Sisältöä Google Playn kautta, saat kyseisen Sisällön käyttöoikeuden, joka jatkuu tilauksen peruuttamiseen asti. Tilaukset veloitetaan automaattisesti kunkin laskutusjakson (viikko, kuukausi, vuosi tai muu ajanjakso) alussa, ja sinua veloitetaan korkeintaan 24 tuntia ennen kunkin laskutusjakson alkua.

(a) Kokeilujaksot. Kun tilaat maksullista Sisältöä, voit saada tilaukseen kuuluvat edut maksutta käyttöösi ennalta määritetyn kokeilujakson ajaksi. Kun kokeilujakso päättyy, sinua aletaan veloittaa Sisällöstä, kunnes peruutat tilauksen. Jos et halua maksaa Sisällöstä, sinun täytyy peruuttaa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä. Jos peruutat kokeilujakson, menetät siihen liittyvän sovelluksen ja mahdollisten tilaajaetujen käyttöoikeuden välittömästi, ellei toisin todeta. Kokeilujaksojen käyttöä voidaan rajoittaa siten, että kunkin käyttäjän saatavilla on vain tietty määrä kokeilujaksoja tietyn ajan kuluessa, minkä lisäksi käyttöön voi liittyä muita rajoituksia.

(b) Peruutukset. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ennen kulloisenkin laskutuskauden päättymistä ohjekeskuksessa kuvatulla tavalla, jolloin peruutus koskee seuraavaa laskutuskautta. Jos esimerkiksi ostat kuukausitilauksen, voit peruuttaa sen minkä tahansa tilauskuukauden aikana, jolloin peruutus astuu voimaan seuraavana kuukautena. Et saa hyvitystä nykyiseltä laskutuskaudelta, paitsi Google Playn hyvityskäytännössä erikseen määritellyissä tilanteissa (esimerkiksi silloin, jos Sisältö on viallista). Google Play Lehtikioskin tilaukset: Saat tilaukseen kuuluvaa Sisältöä ja mahdollisia Päivityksiä nykyisen laskutuskauden loppuun asti. Kun laskutuskausi päättyy, aiemmin toimitetut lehtien numerot ovat yhä käytettävissäsi, mutta maksullisen uutissisällön käyttöoikeutesi päättyy sen laskutuskauden lopussa, jonka aikana peruutit tilauksen. Jos peruutat tilauksen kokeilujakson aikana, voit edelleen käyttää jakson aikana lukemiasi lehtien numeroita, mutta et jakson aikana käyttämiäsi uutissisältöjä. Google Play Musiikin tilaukset: Jos peruutat Google Play Musiikin tilauksen, tilaukseen kuuluva Sisältö on edelleen käytössäsi senhetkisen laskutuskauden loppuun asti. Sisällön käyttöoikeutesi päättyy sen laskutuskauden lopussa, jonka aikana tilaus peruutettiin. Jos peruutat Google Play Musiikki ‑tilauksen maksuttoman kokeilujakson aikana, sinulle ei jää käyttöoikeutta maksuttoman kokeilujakson aikana käyttämääsi Google Play Musiikki ‑tilauksen Sisältöön.

(c) Alennukset painetun lehden tilaajille. Osa aikakausjulkaisujen tarjoajista voi tarjota painetun julkaisun tilaajille mahdollisuuden ostaa Sisällön tilauksia Google Playsta alennettuun hintaan. Jos peruutat painetun julkaisun tilauksesi tai tilaus päättyy etkä uusi sitä, alennettuun hintaan Google Playsta ostamasi Sisällön tilaus peruutetaan automaattisesti.

(d) Hinnoittelun muutokset. Kun ostat tilauksen, sinulta veloitetaan tilaushetkellä voimassa ollut hinta. Google ilmoittaa sinulle, jos tilauksen hinta nousee myöhemmin. Korostusta sovelletaan seuraavaan ilmoituksen jälkeiseen maksuun edellyttäen, että sinulle on ilmoitettu maksusta vähintään 14 päivää etukäteen. Jos saat ilmoituksen alle 14 päivää ennen maksupäivää, hinnankorotus tulee voimaan vasta sitä seuraavan maksun kohdalla. Jos et hyväksy tilauksen hinnankorotusta, voit peruuttaa tilauksen näiden Ehtojen Peruutukset-osiossa kuvatulla tavalla. Jos olet peruuttanut tilauksen ennen nykyisen laskutuskauden päättymistä, sinulta ei enää veloiteta myöhempiä tilauskausia. Jos Tarjoaja on korottamassa tilauksen hintaa ja korotus edellyttää hyväksyntääsi, Google voi peruuttaa tilauksesi, jos et hyväksy uutta hintaa. Jos peruutat tilauksen ja päätät myöhemmin jatkaa tilausta, sinulta veloitetaan kyseisellä hetkellä voimassa oleva tilaushinta.

4. Oikeudet ja rajoitukset

Sisällön käyttöoikeus. Kun olet suorittanut ostotapahtuman loppuun tai maksanut Sisältöä koskevat maksut, saat ei-yksinomaisen oikeuden tallentaa, käyttää, katsella ja esittää kyseessä olevan Sisällön kopioita Laitteillasi tai muilla Palvelun osana hyväksytyillä keinoilla näissä Ehdoissa nimenomaisesti sallituilla tavoilla. Tämä oikeus koskee vain henkilökohtaista ja ei-kaupallista käyttöä. Kaikki Google Playhin ja sisältöön liittyvät oikeudet, omistusoikeudet ja edut pidätetään, jos niitä ei nimenomaisesti myönnetä sinulle Ehdoissa. Sovellusten ja pelien käyttöösi saattaa liittyä lisäehtoja, jotka määritellään sinun ja Tarjoajan välisessä käyttäjän käyttöoikeussopimuksessa.

Käyttöoikeusehtojen rikkomukset. Jos rikot Ehtoihin sisältyviä Sisällön rajoitussääntöjä, rikot muita Ehtoja toistuvasti tai olennaisesti, tai tutkimme väärinkäyttöepäilyä, menetät heti tämän käyttöluvan mukaiset oikeutesi ja Google voi peruuttaa oikeutesi käyttää Google Playta, Sisältöä tai Google-tiliäsi myöntämättä sinulle hyvitystä. Ilmoitamme toimintamme syistä, ellei meillä ole kohtuullista aihetta uskoa, että ilmoituksen tekeminen saattaisi Googlen tai jonkun toisen henkilön lailliseen vastuuseen, vaarantaisi tutkimusta, vaarantaisi Googlen jonkin tuotteen, palvelun tai järjestelmän toiminnan, aiheuttaisi harmia käyttäjillemme tai rikkoisi lakia tai hankaloittaisi toimivaltaisen viranomaisen toimintaa. Lue lisää osion 2 kohdasta Käytöstä poistetut tilit.

Rajoitukset:

Kolmansien osapuolten ehdot. Huolimatta näiden Ehtojen päinvastaisista maininnoista Googlelle sisältöään lisensoivat kolmannet osapuolet ovat näissä Ehdoissa tarkoitettuja ulkopuolisia edunsaajia vain niiden kohtien osalta, jotka koskevat suoraan heidän Sisältöään ("Kolmansien osapuolten ehdot"), ja vain sitä varten, että he voivat toteuttaa Sisältöä koskevia oikeuksiaan. Selvyyden vuoksi todetaan, ettei mikään näissä Ehdoissa muodosta ulkopuolista edunsaantioikeutta millekään taholle Kolmansien osapuolten ehtojen ulkopuolisten ehtojen osalta, mukaan luettuina ehdot tai sopimukset, jotka on sisällytetty viittauksella näihin Ehtoihin tai joihin on viitattu ilman sisällytystä, niihin kuitenkaan rajoittumatta.

Playn käytännöt. Seuraavat käytännöt koskevat arvostelujen julkaisemista Google Playssa. Jos haluat tehdä ilmoituksen väärinkäytöksestä tai muista sisältöön liittyvistä rikkomuksista, klikkaa tästä.

Viallinen sisältö. Kun saat tilisi kautta Sisällön käyttöoikeuden, tarkista mahdollisimman pian, että Sisältö toimii kuvatulla tavalla. Jos havaitset virheitä tai vikoja, ilmoita niistä meille tai Tarjoajalle niin pian kuin mahdollista. Saat lisätietoja tutustumalla Google Playn hyvityskäytäntöön.

Sisällön tai sen saatavuuden poistaminen. Ostamasi tai asentamasi Sisältö on Ehtojen mukaisesti saatavillasi Google Playn kautta valitsemasi jakson ajan, jos kyseessä on vuokratuote, tai muissa tapauksissa niin kauan kuin Googlella on oikeus tarjota Sisältöä sinulle. Joissakin tapauksissa (esimerkiksi jos Google menettää tarvittavat oikeudet, palvelun tai Sisällön tarjoaminen lopetetaan, kriittinen tietoturvaongelma havaitaan tai soveltuvia ehtoja tai lakeja rikotaan) Google voi poistaa ostamaasi Sisältöä Laitteeltasi tai lopettaa käyttöoikeutesi ostamaasi Sisältöön. Sinulle voidaan mahdollisuuksien mukaan ilmoittaa tällaisesta poistamisesta tai lopettamisesta etukäteen. Jos et voi ladata Sisällöstä kopiota ennen tällaista poistoa tai lopettamista, Google tarjoaa sinulle (a) korvaavaa Sisältöä, jos mahdollista, tai (b) hyvityksen Sisällön ostohinnasta. Jos Google myöntää sinulle hyvityksen, saamasi hyvitys on ainoa hyvityskeinosi.

Useiden tilien käyttö. Jos sinulla on useita Google-tilejä, joiden käyttäjänimet ovat erilaiset, voit joissakin tapauksissa siirtää Sisältöä tililtä toiselle. Tämä edellyttää kuitenkin, että olet kunkin siirrossa käytettävän tilin omistaja ja että Google on ottanut siirrot mahdollistavan ominaisuuden käyttöön kyseessä olevassa palvelussa.

Käytön rajoitukset laitteilla. Google voi ajoittain rajoittaa sitä, kuinka monella Laitteella tai ohjelmistosovelluksella voit käyttää Sisältöä. Saat lisätietoja tällaisten rajoitusten soveltamisesta Google Play Musiikissa tai Google Play Elokuvat ja TV:ssä tutustumalla Google Play Musiikin ohjekeskukseen tai Google Play Elokuvat ja TV:n käyttösääntöihin.

Vaarallinen toiminta. Mitään Palveluita tai Sisältöä ei ole tarkoitettu käytettäväksi ydinvoimaloiden, elämää ylläpitävien laitteistojen, hätäviestinnän, lentokoneiden navigointi- tai viestintäjärjestelmien tai lennonjohtojärjestelmien osana eikä muussa toiminnassa, jossa Palvelujen tai Sisällön häiriö voisi johtaa kuolemaan, henkilövahinkoon tai vakavaan fyysiseen tai ympäristövahinkoon.

Google Play Elokuvat ja TV. Saat lisätietoja Google Play Elokuvat ja TV:n käytöstä ja käyttöoikeudestasi sekä niihin liittyvistä rajoituksista tutustumalla Google Play Elokuvat ja TV:n käyttösääntöihin.

Google Play Musiikki

Google Playn kautta voit selata, esikatsella, suoratoistaa, ostaa, ladata, suositella ja käyttää monenlaista digitaalista musiikkisisältöä ja musiikkiin liittyvää sisältöä, kuten musiikkitiedostoja, musiikkivideotiedostoja, esikatseluita, leikkeitä, artistitietoja, käyttäjäarvosteluja, kolmannen osapuolen ammattilaisten tekemiä musiikkiarvosteluja ja muuta digitaalista sisältöä ("Musiikkituotteet").

Tallennettava sisältö. Google Play mahdollistaa digitaalisen sisällön (kuten musiikkitiedostojen, niihin liittyvien sisällönkuvaustietojen ja albumien kuvamateriaalien) tallentamisen Musiikkiohjelmiston kautta Musiikkisäilöön alla olevien määritelmien mukaisesti ("Tallennettava sisältö"). Selvyyden vuoksi todetaan, että Musiikkituotteet eivät sisällä tallennettavaa sisältöä. Tallennettavaa sisältöä voivat olla suoraan Musiikkisäilöön lähettämäsi tiedostot tai tiedostot, jotka Google liittää Laitteeltasi löytämiinsä tiedostoihin käyttämällä tarkista ja hae ‑ominaisuutta.

Musiikkisäilöpalvelut. Google Play voi tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää (a) palvelimen tallennustilaa, johon voit tallentaa musiikkia ja siihen liittyviä tiedostoja, mukaan lukien Musiikkituotteita ja Tallennettavaa sisältöä ("Musiikkisäilö"), tai (b) ohjelmistosovelluksia (verkko-, tietokone- ja mobiilisovellukset mukaan lukien) ja niihin liittyviä palveluja, joiden avulla voit lähettää, hallinnoida, käyttää ja toistaa musiikkia Musiikkisäilön kautta ("Musiikkiohjelmisto"). Musiikkisäilöön ja Musiikkiohjelmistoon viitataan näissä ehdoissa yhdessä käsitteellä "Musiikkisäilöpalvelut".

Musiikkisäilöpalvelut. Musiikkituotteiden ja Tallennettavan sisällön tallentaminen Musiikkisäilöön tarkoittaa, että tallennat kyseessä olevan Sisällön yksilöllisen kopion ja pyydät Googlea säilyttämään sitä puolestasi ja tarjoamaan sinulle mahdollisuuden käyttää sitä tilisi kautta Google Playssa. Käyttämällä Musiikkisäilöpalveluita pyydät Googlea asettamaan käytettäväksesi kaikki Musiikkisäilöpalveluiden tarpeelliset toiminnot ja ominaisuudet, joiden avulla voit käyttää Musiikkituotteita ja Tallennettavaa sisältöä. Google suorittaa tekniset toimenpiteet, joita Musiikkisäilöpalvelujen tarjoaminen sinulle edellyttää. Ymmärrät, että näin toimiessaan Google voi (a) siirtää Musiikkituotteita ja Tallennettavaa sisältöä eri verkkojen kautta ja eri muodoissa ja (b) tehdä Musiikkituotteisiin ja Tallennettavaan sisältöön tarvittavat muutokset, jotta ne vastaavat käytettävien verkkojen, laitteiden, palvelujen tai medioiden teknisiä vaatimuksia. Vahvistat ja takaat Googlelle, että sinulla on tarvittavat oikeudet tallentaa Googlelle lähettämääsi Tallennettavaa sisältöä Musiikkisäilöön ja pyytää Googlea suorittamaan tässä osiossa kuvatut toimenpiteet.

Muut Googlen tilauspalvelut. Google Playn ja Google Play Musiikki ‑tilaustuotteiden käyttöösi sovelletaan vain näitä Ehtoja. Tähän käyttöön ei sovelleta minkään muiden Google-tuotteiden käyttöehtoja, mukaan lukien Google-tuotteet, joiden kautta saat Google Play Musiikki ‑tilauksen käyttöoikeuden.

Google Play Lehtikioski

Tiedot, joita Google jakaa aikakausjulkaisujen julkaisijoille. Jos ostat aikakausjulkaisun tilauksen Google Playsta, Google voi tilauksen kestosta riippumatta jakaa nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja yksilöllisen tunnisteesi kyseisen julkaisun julkaisijalle. Koska olet aikakausjulkaisun tilaaja, Google saattaa jakaa julkaisijalle myös kyseisen aikakausjulkaisun lukuhistoriasi. Google on sopinut aikakausjulkaisun julkaisijan kanssa, että tämä käyttää tietoja oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Saat tilaushetkellä mahdollisuuden kieltäytyä julkaisijan viesteistä, jotka eivät liity ostamaasi tilaukseen, sekä kolmansien osapuolten markkinointiviesteistä. Jos ostat julkaisun yksittäisen numeron Google Playsta, Google voi jakaa postinumerosi kyseisen julkaisun julkaisijalle. Lisäksi tarjoamme aikakausjulkaisujen julkaisijoille näiden julkaisujen myyntitietoja.

Painetun lehden tilauksen vahvistaminen. Jos Google Play Lehtikioski ‑tilauksesi on hankittu painetun julkaisun tilauksen ohessa, voimme pyytää kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa vahvistamaan painetun julkaisun tilaustietosi julkaisijan avulla. Tätä varten voimme pyytää sinulta joitakin painetun julkaisun tilaukseesi liittyviä tietoja. Google käyttää näitä tietoja Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti.