GOOGLE PLAYN LAHJAKORTTIEN® KÄYTTÖEHDOT SUOMESSA

1. Kelpoisuus ja lunastaminen. Google Playn lahjakortit (Lahjakortit) ovat saatavilla vähintään 16-vuotiaille käyttäjille, jotka asuvat Suomessa. Lahjakortit tarjoaa Google Commerce Limited (GCL). Lahjakortin lunastaaksesi tarvitset internetyhteyden. Lisäksi sinun on täytettävä Google Payments ‑tilin edellytykset ja hallittava Lahjakortin saldoa aiemmin Suomeen rekisteröidyllä tilillä tai rekisteröitävä uusi tili. 16–17-vuotiaille Google Payments ‑tilin käyttö on rajoitettu Lahjakorttien lunastamiseen.

Lahjakortin arvo on joko ennalta määrätty tai ladattava ja muuttuva, jolloin sillä voi maksaa minkä tahansa summan tiettyyn saldorajaan saakka. Google Playn saldorajoja sovelletaan aina Lahjakorttien lunastamiseen. Kun Google Playn saldoraja on saavutettu, et voi lunastaa uusia Lahjakortteja ennen kuin olet käyttänyt saldoa ostamalla soveltuvia tuotteita.

2. Rajoitukset. Lahjakorttia voidaan käyttää vain soveltuvien tuotteiden ostamiseen Google Playsta. Lunastukseen ja käyttöön voi liittyä rajoituksia. Lahjakorteilla ei voi esimerkiksi ostaa kaikkia Google Playn Laitteet-osion tuotteita (esim. puhelimia, tabletteja ja niiden lisävarusteita) eikä kaikkia tilauksia. Saat lisätietoja ohjekeskuksesta. Ellei laki niin edellytä, Lahjakorttia ei voi lunastaa käteistä tai muita kortteja vastaan. Korttia ei voi ladata uudelleen eikä sen summaa voi hyvittää. Sitä ei voi yhdistää muuhun kuin Google Playn saldoon Google Paymentsissa. Lahjakorttia ei voi myydä edelleen, vaihtaa tai muuntaa arvoa vastaan. Jos Google Play ‑saldosi ei riitä Google Play ‑ostoksen maksamiseen, voit viimeistellä tapahtuman toisella maksutavalla.

3. Ei käyttömaksuja tai voimassaoloaikaa. Lahjakortteihin ei liity käyttömaksuja tai voimassaoloaikaa. Mahdolliset hyvitettävät Google Play ‑summat palautetaan Google Play ‑saldoosi myöhempää käyttöä varten näiden käyttöehtojen mukaisesti, ellei laki toisin edellytä.

4. Petos. GCL on oikeutettu jäädyttämään tai sulkemaan asiakkaan tilin ja laskuttamaan muita maksutapoja, jos vilpillisesti tai laittomasti hankittu Lahjakortti lunastetaan tai sen avulla tehdään Google Play ‑ostoksia.

5. Verkkotuki.  Näet Google Play ‑saldosi osoitteesta https://payments.google.com. Saat verkkotukea Lahjakortteihin liittyviin ongelmiin osoitteessa https://support.google.com/googleplay/go/cardhelp.

6. Vastuurajoitus. GCL ei ole vastuussa varastetuista, kadonneista, tuhoutuneista tai ilman lupaasi käytetyistä Lahjakorteista. GCL ei myönnä Lahjakorteille todellisia tai oletettuja takuita, mukaan lukien takuut riittävästä laadusta, soveltumisesta kaupankäyntiin tai tiettyyn käyttötarkoitukseen, lain edellyttämien takuiden lisäksi. Jos Lahjakortti todetaan toimimattomaksi teknisistä syistä, GCL lisää Lahjakortin saldoon toimimattoman kortin saldon. GCL ei ole vastuussa, jos Lahjakortti ei toimi käyttöehdoissa kuvatulla tavalla kolmannesta osapuolesta johtuen, esimerkiksi verkon, tietokoneen, mobiili- tai muun laitteen, verkkopalvelun tai mobiiliverkkopalvelun toimintahäiriön vuoksi.

7. Yleiset ehdot. Nämä ehdot sisältävät ja niihin sovelletaan Google Playn käyttöehtoja. Kuvattujen palveluiden käyttö on myös Google Paymentsin käyttöehtojen ja Googlen tietosuojakäytännön alaista. Kun ostat, vastaanotat tai lunastat lahjakortin, hyväksyt Suomen lakien soveltamisen käyttöehtoihin. GCL pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja ajoittain oman harkintansa mukaan ja lain puitteissa. Jos haluat tehdä valituksen, lupaat ottaa yhteyttä asiakastukeen ja antaa GCL:lle mahdollisuuden ratkaista ongelma ennen kuin ryhdyt muihin toimenpiteisiin. Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ehtoihin.