Google Play

GOOGLE PLAY ‑KAMPANJASALDON KÄYTTÖEHDOT (SUOMI)

8.11.2018

Seuraavat käyttöehdot koskevat yleisesti Google Play ‑tarjoussaldon käyttöä. Näitä ehtoja sovelletaan kunkin Google Play ‑tarjouksen ehtojen lisäksi. Nämä ehdot sisältävät ja niihin sovelletaan Google Playn käyttöehtoja. Tässä kuvattujen palveluiden käyttöön sovelletaan Google Paymentsin käyttöehtoja ja Googlen tietosuojakäytäntöä. Jotta voit käyttää Google Play ‑tarjoussaloda, sinun on täytettävä Google Paymentsin vaatimukset ja sinulla on oltava Google Payments ‑tili Suomessa.

A. Yleiset käyttöehdot

1. Tarjoussaldot tarjoaa Google Commerce Limited ("Google"). Käyttämättömät tarjoussaldot vanhentuvat tarjouksessa mainittuna päivänä, paitsi jos kyseistä päivämäärää jatketaan näiden käyttöehtojen mukaisesti. Google ei veloita maksuja tarjoussaldon käytöstä tai ylläpidosta.

2. Tarjoussaldo on alennus ostoksesta, eli sillä ei ole rahallista arvoa ellei sitä käytetä tarjouksen ehtojen mukaisesti. Sitä voidaan käyttää vain kampanjaan kuuluviin ostoksiin Google Playssa. Tarjousta ei voi käyttää tiettyihin tilauksiin (katso lisätietoja ohjekeskuksesta) eikä Google Storen tuotteisiin. Sitä ei voi käyttää muissa Google-ominaisuuksissa tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Google Play ‑tarjoussaldo on eri asia kuin etukäteen maksettu saldo, jota sinulla on Google Payments ‑tililläsi nyt tai tulevaisuudessa. Google Play ‑tarjoussaldoa ei voi yhdistää mihinkään Google Payments ‑tilisi etukäteen maksettuihin saldoihin, siirtää muille käyttäjille tai nostaa käteisenä. Sitä ei voi myöskään ladata uudelleen eikä muuttaa rahaksi. Google Payments ‑tililläsi saattaa näkyä Google Play ‑tarjoussaldo yhdistettynä muihin etukäteen maksettuihin Google Play ‑saldoihin, jotta näet tilisi kokonaistilanteen, mutta tämä on tarkoitettu vain tiedoksi sinulle.

3. Jos lunastat useamman kuin yhden tarjoussaldon Google Play -tilillesi, jokaista tarjoussaldoa kohdellaan erillisenä ja erillisillä voimassaoloajoilla tarjouksen ehtojen mukaisesti. Voit käyttää useaa erillistä tarjoussaldoa yhteen ostokseen. Tällöin ostoon käytetään ensin sitä tarjoussaldoa, jonka voimassaolo päättyy aiemmin.

4. Tarjoussaldolla voi ostaa tuotteita Google Playsta vain jos Play-saldosi on suurempi tai yhtä suuri kuin ostettavan tuotteen hinta Google Playssa.

5. Kun teet valinnan Google Playssa, koko käyttämätön tarjoussaldo käytetään valitsemaasi Google Play ‑ostokseen (ennen mahdollista etukäteen maksettua Google Play ‑saldoa). Voit jatkaa tarjoussaldon käyttöä näiden käyttöehtojen mukaisesti Google Play ‑ostoksiin, kunnes saldo on 0 € tai kun jäljellä oleva tarjoussaldo vanhenee.

6. Jos saat hyvityksen tarjoussaldolla tehdystä ostoksesta, hyvitetty summa lisätään takaisin tarjoussaldoosi, jotta voit käyttää sen toiseen tuotteeseen näiden samojen käyttöehtojen mukaisesti. Jos hyvitys tehdään vanhentuneelle tarjoussaldolle, Google saattaa siirtää saldon vanhentumispäivää eteenpäin, ellei sitä ole kielletty lailla.

7. Jos suljet Google Payments ‑tilisi tai jos Google päättää lopettaa Google Payments- tai Google Play ‑palvelun, menetät koko jäljellä olevan Google Payments ‑tiliin liitetyn Google Play ‑tarjoussaldon.

8. Vahvistat olevasti vähintään 13-vuotias ja asuvasi Suomessa, jotta voit lunastaa tarjouskoodin. Tarjouksen ehdot tai asuinmaasi lait saattavat asettaa lisävaatimuksia, sisältäen (mutta ei siihen rajoittuen) vanhempiesi hyväksynnän.

9. Google pidättää oikeuden muokata näitä käyttöehtoja ajoittain harkintansa mukaan lain sallimissa rajoissa.