Lords Mobile

Ontvang € 25 tegoed in Lords Mobile Claim drie fantastische boxen wanneer je een Google Play-cadeaubon koopt

AWESOME Box: 400 Gems 100 VIP Points Speed up (60m) Frostwing Chest [Epic] Hero Chest 500,000 Food 150,000 Stones 150,000 Timber 150,000 Ore 50,000 Gold

Verkrijgbaar bij: Jumbo van 17/9/2018 - 14/10/2018

Algemene voorwaarden

*Geldig voor Three AWESOME Boxes voor Lords Mobile op Google Play. Aanbod toegankelijk voor gebruikers die een Google Play-cadeaubon met een waarde van €15 of meer aanschaffen bij geselecteerde verkopers tussen 15/9/2018 - 15/10/2018 (de datums voor deelname kunnen per verkoper verschillen). De inwisseldatum kan per verkoper verschillen. Zie de deelnemende verkopers voor de precieze details over de inwisseldatum. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De waarde van in-game-items is gebaseerd op de in-game-prijs per 30/5/2018 en is onderhavig aan verandering. Na inwisseling van de Google Play-cadeaubon worden de in-game-items toegepast na aanvaarding van de aanbieding door de gebruiker. Voor de ontvangst van in-game-items moeten gebruikers inloggen op de Lords Mobile-game met het Google-account dat werd gebruikt om de aanbieding te aanvaarden. Geldig in Nederland. Leeftijdsbeperkingen zijn van toepassing.. Zie de voorwaarden voor promotie van content van Google (https://play.google.com/intl/nl_nl/about/offer-terms.html) voor meer informatie. Promoter: Google Commerce Ltd, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ierland. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing op cadeaubonnen.© IGG Inc. All Rights Reserved.

Voor elk wat wils

Google Play bevat de allerleukste muziek, films, boeken, tijdschriften en Android-apps en -games.

Op al je schermen

Google Play maakt je content toegankelijk op apparaten van elke grootte, of je nu Android, iOS, Chromecast of internet gebruikt.

Meteen klaar voor actie

Google Play-cadeaus kunnen binnen enkele seconden worden ingewisseld, zonder dat je een creditcard nodig hebt.

Nu inwisselen

Waar te koop

  • Online

    Geen resultaten gevonden.

  • Winkel

    Geen resultaten gevonden.