OmgevingsInfoSchiphol

Met de app OmgevingsInfoSchiphol kan je met telefoon en tablet informatie over het actuele vliegverkeer rond Schiphol raadplegen.

Functies van OmgevingsInfoSchiphol
De app bestaat uit verschillende informatieve onderdelen:
• De app geeft actuele informatie over welke start- en landingsbanen worden ingezet en waarom.
• De app toont het actuele vliegverkeer rond Schiphol. Door te klikken op een vliegtuig wordt informatie getoond over een individuele vlucht, zoals de gevolgde luchtverkeersweg, actuele vlieghoogte en vliegsnelheid, details over het vliegtuig, de bestemming van het vliegtuig en informatie over de luchtvaartmaatschappij.
• Met de app kan de gebruiker informatie opvragen over het vliegverkeer op een specifieke locatie, zoals de eigen woonplek. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om het aantal vliegtuigen dat overvliegt en de gemiddelde vlieghoogte van vliegtuigen op die specifieke locatie te vinden.
• Naast actuele informatie kan in de app ook historische informatie over het vliegverkeer rond Schiphol worden opgevraagd.

Feedback, vragen en klachten
Heb je een vraag of een klacht over vliegverkeer rond Schiphol neem dan contact op met het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (Bas) via www.bezoekbas.nl of bel 020-6015555.
Heb je een suggesties of verbeteringen voor de app laat het ons weten via info@omgevingsraadschiphol.nl.

Over OmgevingsInfoSchiphol
De app OmgevingsInfoSchiphol is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen bewoners, bestuurders, luchtvaartsector en het Rijk in de Omgevingsraad Schiphol. OmgevingsInfoSchiphol is het resultaat van de afspraak tussen deze partijen om informatievoorziening en dienstverlening voor omwonenden van Schiphol te bundelen en samen te brengen op één plek. Voor meer informatie over de Omgevingsraad Schiphol bezoek www.omgevingsraadschiphol.nl

Disclaimer
De gegevens die in deze app worden getoond zijn bedoeld ter informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.
Read more
Collapse
4.2
10 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
July 10, 2018
Size
2.9M
Installs
1,000+
Current Version
1.0
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Casper BV
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.