Albas e-libër

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Platforma Albas e-libër është iniciativë e shtëpisë botuese Albas për të digjitalizuar tekstet shkollore parauniversitare dhe jo vetëm. Në vitin e saj të 3-të të përdorimit, kjo platformë numëron mbi 70 tekste të digjitalizuara dhe më shumë se 10,000 përdorues. Synimi është digjitalizimi i të gjitha teksteve që mbajnë logon Albas.

Sipas kërkesave dhe sugjerimeve të pëdoruesve mësues, nxënës dhe prindër; platforma është përmirësuar nga viti në vit.

Përvoja ka treguar se kjo platformë e ka bërë orën e mësimit më interaktive, ka ngjallë interes te nxënësit, të cilët të apasionuar pas teknologjisë, janë kthyer në bashkëpunëtorë të mësuesve duke përvetësuar përdorimin e platformës.

Kushtet teknike:
– Madhësia minimale e ekranit: 800x600 piksel
– 500 MB hapësirë të lire

E RËNDËSISHME!
Gjatë shkarkimit të librave digjitalë ju sygjerojmë të përdorni WiFi

I JUAJI ALBAS!
Updated on
Oct 21, 2017

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available