101 Porosi Online

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Tani mund te beni porosi te shpejta online, brenda te gjitha kushteve te sigurise ne dyqanin me te afert, supermarketin me ofertat me te mira, restorantin e preferuar me sherbim delivery, picerine me furre druri qe e sjell picen te ngrohte ne shtepi, ashtu si e deshironi...

Porosit sipas deshires nepermjet aplikacionit, duke zgjedhur midis artikujve nga cdo biznes qe ben shperndarje ose delivery ne shtepi, zyre, apo kudo ku ndodheni ne te gjithe Shqiperine.

Nese nje biznes, dyqan, apo restorant, nuk ka perkohesisht sherbim delivery, rezervo kohen nepermjet aplikacionit qe porosia te jete gati para se te shkoni aty!

Me aplikacionin 101 Albania shume oferta ju presin...

Shkarko aplikacionin, fillo te porositesh tani!


ENGLISH;

Now, you can order online faster from the best supermarkets, nearest local shops, unique restaurants with traditional food or international cuisine, wood-oven pizza, or from any local business using our app, that brings at your fingers delivery services in Albania.

And if a business cannot deliver to you, reserve your pick-up time!

Download the app now. It's free!
Updated on
May 3, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Porosit Online TANI ne Supermarkete, Restorante, apo Biznese me Sherbim Delivery, kurdo dhe kudo ne Shqiperi!