FarmaOn

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

FarmaOn është produkt i Farmaci "Daja", një mundësi për të qenë më pranë klientëve, me shërbim 24h/24.
FarmaOn është platformë shitjeje online e produkteve parafarmaceutike dhe përgatitjeve galenike që Farmaci "Daja" ofron.
Updated on
Oct 28, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

notification fixes