MerrJep Shqipëri

3.6
1.23K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Merrjep.al është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.al vendi më i madh për tregti në Shqipëri me mbi 720.000 njoftime nga kategoritë në vijim: Automjete, Vendbanime, Elektronikë, Shtëpi dhe Familje, Sport dhe Rekreacion, Biznes dhe Punë, dhe shumë të tjera.

Vetëm me disa hapa, gjeni marveshje të shkëlqyer dhe komunikoni drejtpërdrejt me shitësin.

Kërkoni njoftime me lokacion, kategori, lloj të njoftimit ose me datë. Ruani kërkimet me interes, si dhe njoftimet që ju pëlqejnë dhe ndani me miqtë!

Keni produkt që nuk ju nevojitet? Ofroni ndonjë shërbim ose punë? Njoftoni dhe shisni lehtë dhe shpejt vetëm në tre hapa: Bëni disa fotografi, vendosni çmimin, përshkruani atë që e shisni dhe filloni të fitoni sot!

Opcionet të cilat i ofron Merrjep.al aplikacioni:
- Krijoni llogari ose kyçuni
- Postoni një njoftim të ri ose ndyshoni njoftimin ekzistues
- Kërkoni me lokacion, kategori, lloj të njoftimit, njoftues, datë dhe çmim
- Ruani kërkimin ose njoftimin duke klikuar zemrën sipër mbi listën me njoftime nga kërkimi i duhur, ose mbi fotografinë e njoftimit.
- Shikoni ofertën e shitoreve
- Kominikoni përmes thirjes, sms ose email

Bashkohuni mijra përdoruesve të merrjep.al - blini me çmime të volitshme dhe fitoni të holla nga produktet që nuk ju duhen!

Shkarkoni aplikacionin MerrJep.al falas dhe filloni me blerje ose shitje SOT! Thjesht. Lehtë. Falas

Dëshironi të dini më shumë për ne?
https://www.merrjep.al

Për çdo pyetje rreth njoftimeve dhe mënyra e shitjes/blerjes:
support@merrjep.al
+355 44 537 787

Shkarkoni aplikacionet e tjera:
MerrJep Kosovë - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.merrjep
MojTrg Srbija - https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrg
MojTrg Crna Gora - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrg
Pazar3 Macedonia - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3

Na ndiqni!
https://www.facebook.com/MerrJep.al/
https://twitter.com/merrjepal
https://www.instagram.com/merrjepal/
https://www.linkedin.com/company/merrjep-al
Updated on
Jul 11, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
3.6
1.23K reviews
Eno L
October 1, 2022
Your device isnt compatible with this version. ( Using tablet)
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
November 11, 2018
This is an super app easily you can find everything to buy also you can sell whatever you want.
142 people found this review helpful
Did you find this helpful?
MerrJep
November 11, 2018
Pershendetje, Ju faleminderit qe jeni duke perdorur aplikacionin tone. Ju faleminderit per mirkuptimin Me respekt, Merrjep.al
A Google user
November 4, 2018
best app ever i download.. this app can help you to sell or byu everything more easy and fast.. downloadit
91 people found this review helpful
Did you find this helpful?
MerrJep
November 4, 2018
Pershendetje, Ju faleminderit qe jeni duke perdorur aplikacionin tone. Ju faleminderit per mirkuptimin Me respekt, Merrjep.al

What's new

Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.