Bliq

3.7
31 reviews
1K+
Downloads
Content rating
PEGI 3
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Klimaatverandering en wat dat gaat betekenen voor onze kinderen als zij eenmaal volwassen zijn, is wat ons drijft. De energietransitie is een ingewikkeld maar zeer noodzakelijk proces waar iedereen zijn steentje aan moet kunnen bijdragen.

Met Bliq ben jij de baas over jouw persoonlijke energietransitie. Met deze energiemanager heb je inzicht in jouw energieverbruik, kun je je energieverbruik vergelijken met dat van een vergelijkbaar huishouden en je krijgt tips hoe je hier zo voordelig mogelijk mee om kunt gaan. Hierdoor kun je al snel zo’n 10% energie besparen.

Bliq-vanger
Wil je real-time inzicht in je energieverbruik, dan kun je de Bliq-vanger aanschaffen. Dit is een logger waarmee direct je slimme meter en je omvormer uitleest. Op deze manier wordt het dus mogelijk om naast de teruglevering van je zonnepanelen, inzicht te krijgen in de opwek.

Help ons de app te verbeteren
Enthousiast over onze app? Laat een recensie achter! Iedere dag werkt er een gemotiveerd team om jou te voorzien van het beste gebruiksgemak. Hierdoor brengt Bliq regelmatig een update uit.

Voor het bijhouden van je energieverbruik dien je een slimme meter te hebben.

Meer informatie
Lees meer over de Bliq-app op https://bliq.energy
Heb je nog vragen of wil je met ons in contact komen? Stuur dan een berichtje via de contactpagina in de app of mail naar info@bliq.energy.
Updated on
May 20, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

Ratings and reviews

3.7
31 reviews
Anastasia Demchenko
October 12, 2021
Good app to see the energy and gas consumption at home.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Bliq
October 22, 2021
Dank je wel voor je reactie!

What's new

Nieuw voor klanten met een Bliq-vanger: de grafiek stroomverbruik. Doordat Bliq jouw omvormer én je slimme meter uitleest, kunnen we exact uitrekenen wat je stroomverbruik is. We tonen dit in een aparte grafiek, net als In/verkoop en Zonne-energie. Ook hebben we de laadtijd van het dashboard en de animatie van de widgets aangepakt. Samen met het oplossen van een paar bugs zorgt dit ervoor dat we weer trots zijn op deze release. (edited)