50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Foodio er din digitale indkøbsliste. Tilføj varer til listen, del den med din hustand, varerne organiseres efter kategori, så du nemt og hurtigt kan foretage dine indkøb.

Foodio opdateres real-time, så i kan endda være flere om at købe ind efter samme liste.

Det er også muligt at organisere dine opskrifter i form af billeder eller links. De fremsøges nemt i app'en, så du altid har dem lige ved hånden.

Du kan vælge andre brugere at lave "Husstandsdeling" med. Det betyder at alle jeres opskrifter automatisk synkroniseres, så i har adgang til dem alle.

Senere bliver det muligt at danne madplaner ud fra dine opskrifter, som også kan deles via "Husstandsdeling".

Der er mange spændende funktioner på vej! Download foodio og vær med fra starten.
————

‘Æv! Jeg glemte at købe mælk! Og det var egentlig det vi manglede mest, af sted igen!’

Kender du det?

Eller hvad med når indkøbslisten ligger derhjemme og du står nede i supermarkedet?

Med Foodio har du altid din indkøbsliste på dig, og det er nemt og hurtigt at tilføje nye ting til listen.

Da foodio kan synkronisere real time, kan du endda sidde hjemmefra og opdaterer din indkøbsliste, mens en anden i husstanden handler ind og modtager opdateringerne

Kategoriseringen af dine varer gør det nemt at komme hurtigt igennem supermarkedet. Foodio vil automatisk gruppere de varer du har tilføjet til listen under grupperne:
⁃ ‘Kølevarer’
⁃ ‘Kød’
⁃ ‘Kolonial’
⁃ ‘Husholdning’
⁃ ‘Grønt’
⁃ ‘Frost’
⁃ ‘Drikkevarer’
⁃ ‘Snacks’
⁃ ‘Diverse’

Foodio har et stort katalog af typisk tilføjede varer, men du har naturligvis også mulighed for at tilføje dine egne varer og bestemme en kategori. Foodio vil huske de varer du har tilføjet næste gang du bruger appen

Når du handler, er det nemt og hurtigt at vinge en ingrediens af ved at trykke på den, den vil herefter forsvinde fra sin kategori, og i stedet blive tilføjet nederst under ‘historik’

Du kan oprette lige så mange lister du vil. Således kan du altså både have en liste du feks deler med resten af husstand, samt oprette dine personlige lister som kun du kan se. Nogle brugere vælger også at bruge Foodio som huskeliste til andre formål end indkøb, f.eks. pakkelister i forbindelse med rejser og andre to-do’s. Foodio kan bruges som planlægningsværktøj i mange sammenhænge.

Organiser dine opskrifter i Foodio - så har du altid dine favoritopskrifter ved hånden. Du kan enten gemme links til hjemmesider eller tage et billede af en opskrift. Med både billede, tekst og kategorier bliver det nemt at fremsøge opskrifterne igen, når du leder efter den eller blot mangler inspiration. De kan naturligvis deles med andre personer i husstanden, så alle altid er med på hvilken opskrift aftensmaden skal laves efter. Med "Hustandsdeling" bliver alle opskrifter automatisk delt mellem jer.


———
Fremadrettet kommer der til at ske en masse med Foodio. I øjeblikket arbejdes der på at kunne tilføje opskrifter til en madplan, så det bliver endnu nemmere at organisere i den travle hverdag.

Vi håber på at på at kunne gøre madplanlægning og indkøb sjovere og nemmere for dig.

Rigtig god fornøjelse med Foodio
Updated on
May 4, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Photos and videos, and Device or other IDs
Data isn’t encrypted
Data can’t be deleted

What's new

Fejlrettelser og forbedringer.