Schoolpoort

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Sxchoolpooort is een Digitale Leeromgeving (DLO), Leermanagement Systeem (LMS) waarin leerlingen een digitaal portfolio krijgen.
\
Een digitaal portfolio is een 'verslag' dat de ontwikkeling, vorderingen en talenten van de leerling vastlegt en bewaart. Het portfolio laat het proces van ontwikkeling van de leerling zien en gaat uit van het afstemmen op de individuele leerbehoeftes en ambities van een leerling. Hetis een nieuw soort Schoolrapport.

Iedere leerling krijgt in Schoolpoort een persoonlijk digitaal portfolio dat kan worden meegenomen van school naar school. Zij werken met leerdoelen en kunnen zelf werkstukken, beoordelingen, tekeningen, foto's en rapporten publiceren.

Schoolpoort heeft een ingebouwd communicatieplatform (ouderportaal en leerlingportaal) voor veilige communicatie; er kunnen geen mensen van buiten de school toegang krijgen.

Ouders krijgen zicht op de ontwikkeling van hun kind. Ook kunnen zij communiceren met de leerkracht. Daarnaast krijgen een bericht als hun kind iets heeft 'gepubliceerd'. Schoolpoort is 'gesloten'. Informatie komt dus niet openbaar op het web beschikbaar.

SCHOLEN EN LEERKRACHTEN
Met Schoolpoort biedt de school haar leerlingen toegang tot een eigen digitaal portfolio. De leerlingen werken daarvandaan zelf aan hun (tussen)doelen.

Via Schoolpoort kunnen leerling en leraren 'single sign on' inloggen bij de systemen die zij gebruiken. Er is dus maar één gebruikersnaam & wachtwoord nodig.

VERWERKING VAN GEGEVENS
Schoolpoort helpt met het verwerken van gegevens op een eenvoudige manier. Leerdoelen, cijfers, beoordelingen, observaties, foto's en tekeningen worden bewaard. Leerlingen (of hun ouders) worden eigenaar van die gegevens.

Schoolpoort word gebruikt in het primair-, voortgezet- en middelbaar onderwijs.
Updated on
Oct 10, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Location, Personal info and 6 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Release notes 1.3.3