Swip Swap – ruil speelgoed

3.3
19 reviews
1K+
Downloads
Content rating
PEGI 3
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

MET SWIP SWAP RAAK JE NOOIT UITGESPEELD!
Ruil speelgoed waar niet meer mee wordt gespeeld op een leuke en eenvoudige manier met speelgoed van kinderen uit de buurt:

1. Upload het speelgoed dat je wil ruilen
2. Zoek speelgoed dat jullie leuk vinden
3. Doe een ruilvoorstel en geef aan waar en wanneer je zou kunnen ruilen
4. Even wachten op antwoord en ruilen maar!

Swip Swap biedt gratis eindeloos en duurzaam speelplezier!
Elk gezin heeft wel een doos vol met speelgoed dat nooit of nauwelijks wordt gebruikt. Zonde! Andere kinderen zouden graag met dat speelgoed spelen. Met Swip Swap is dat verleden tijd.
Met deze speelgoed ruil-app kunnen ouders en kinderen zelf speelgoed ruilen voor ‘nieuw’ gebruikt speelgoed van andere kinderen uit de buurt. Tevens brengt het ruilen kinderen in contact met kinderen in de buurt en de app zorgt direct voor een reductie van afval.
Swip Swap is een app voor kinderen, ouders, maar ook opa en oma of oom en tante. “Opruimen wordt leuk als je samen op zoek gaat naar “nieuw” gebruikt speelgoed dat je ruilt voor je niet-meer-gebruikt speelgoed.” En bovendien leren kinderen spelenderwijs de voordelen van delen en ruilen voor een sociale en gezonde wereld.

LET OP!
De app werkt in principe in heel Nederland, maar voor het gebruik van de app is het van belang dat er voldoende gebruikers zijn in uw directe omgeving. Daarom werken wij keihard om Swip Swap via de basisscholen alle wijken, buurten en dorpen in Nederland te activeren. Swip Swap organiseert Challenges op basisscholen zodat er voldoende gebruikers zijn, en er in de buurt veel geruild kan worden. Bovendien worden er op diverse plekken in de wijk Swip Swap Spots (ruillocaties) gerealiseerd.

INTERESSE?
Kunt u niet wachten om ook in uw buurt te starten met Swip Swappen? Is uw school mogelijk ook geïnteresseerd in een gratis Swip Swap Challenge inclusief lesbrief? Laat het ons weten via stichting@swipswap.email. Wij nemen contact met u, of uw school op om de mogelijkheden te bespreken.
Updated on
Jul 6, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

Ratings and reviews

3.3
19 reviews
Bob Wassermann
January 15, 2021
Geweldige app!
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

In deze versie verhelpen we enkele bugs.