SterHemel

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

SterHemel toont in een handomdraai wat er aan de sterrenhemel te zien is met het blote oog, een verrekijker of een kleine telescoop. De app is bedoeld voor waarnemers in Nederland en België en is daarom in het Nederlands/Vlaams gemaakt.

De app toont de gebeurtenissen aan de sterrenhemel onder andere in de vorm van een astrokalender, de tab "Vannacht aan de hemel" met inforatie over Zon, Maan planeten en deepsky-objecten, een hemelkaart, een maanfasekalender, waarneemweer en meer.

SterHemel is de app van hemel.waarnemen.com en net als de website is de app gratis en zonder reclame. De inhoud bestaat uit een selectie van de belangrijkste webpagina's van hemel.waarnemen.com, geoptimaliseerd voor het schermformaat van een telefoon. Voor een tablet is het gebruik van een webbrowser te prefereren.

Bij installatie wordt vermeld dat de app Telefoonoproepen (Phone calls) gebruikt. Dit is standaard en betekent alleen dat de app onderbroken wordt zodra bijvoorbeeld een telefoonoproep binnenkomt.

Voor Apple-producten is de app Mijn Hemel beschikbaar in de iTunes App Store.
Updated on
Oct 16, 2018

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

2018-10-16: v1.3: betere compatibiliteit met recente versies van Android.