ePOSAO

Contains ads
1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

ePOSAO je "pametna" berza rada koja omogućava brzu razmjenu informacija između poslodavaca i tražioca zaposlenja, putem Interneta. Vizija je stvaranje jednostavne, odgovorne, učinkovite i transparentne berze rada na prostoru bivše Jugoslavije.

Osnovni nivo servisa omogućava jednostavnu pretragu radnih mjesta i/ili radne snage i dostupan je svim korisnicima, bez potrebe za registracijom.

Viši nivo servisa (dostupan nakon registracije) dozvoljava korisniku da kreira i pošalje sopstveni oglas ili prijavu za posao (CV), kao i da iznova provodi i čuva, jednom, podešene kriterijume pretrage.

Registrovani tražioci posla mogu pretraživati oglase registrovanih poslodavaca (uključujući i oglase službe za zapošljavanje) prema različitim kriterijumima (zanimanju, posebnim znanjima i vještinama, radnom iskustvu, mjestu rada, vrsti radnog angažovanja, plati i sl.), dodavati sopstvene prijave za posao (CV), tražiti oglase koji zadovoljavaju njihove uslove i komunicirati s onima koji ih objavljuju.

Registrovani poslodavci mogu pretraživati registrovane tražioce posla prema različitim kriterijumima (zanimanju, posebnim znanjima i vještinama, radnom iskustvu, mjestu rada, i sl.), dodavati sopstvene oglase za posao, pretraživati tražioce posla koji ispunjavaju njihove uslove i komunicirati s onima koji se prijavljuju na njihove oglase.
Updated on
Mar 8, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

ePOSAO - prva verzija