Usluga je kreirana prema vašim potrebama, kako biste znali, dok čekate na stajalištima, kad stiže „vaš“ tramvaj, trolejbus, autobus...
Bus info je usluga informiranja korisnika mobilnih usluga BH Telecoma putem njihovog mobilnog telefona o dolasku vozila javnog gradskog prijevoza, autobusa, tramvaja ili trolejbusa/ na stanicu/stajalište GRAS-a na području Kantona Sarajevo koje ih zanima, odnosno na kojem čekaju.
U okviru aplikacije dobijate informaciju o svim stanicama gradskog saobraćaja u krugu od 3 km u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju.
Klikom na oznaku stanice dobijate podatke o linijama i prevoznim sredstvima (tramvaj, autobus, minibus, tolejbus) koja staju na toj stanici.
Slanjem upita možete saznati koliko stanica su udaljena najbliža vozila koja trenutno saobraćaju na toj liniji. Ovaj upit se naplaćuje 0,07 KM sa uključenim PDV-om.
U povratnoj informaciju dobijate odgovor za stanicu za koju ste tražili upit. Primjer poruke za upit na stanicu Baščaršija.
Stanica: Baščaršija
Linija-broj stanica
1-5;8
3-0;6

Prvi broj označava liniju (tramvaj br. 1), a brojevi nakon crtice označavaju udaljenost izraženu u broju stanica u odnosu na stanicu Baščaršija što je u primjeru (5) stanica, a prvo slijedeće vozilo je koje saobraća na liniji broj 1. udaljeno je (8) stanica.
Tramvaj br. 3 se po oznaci (0) nalazi na stanici, a prvo slijedeće vozilo na liniji broj 3. je (6) stanica udaljeno od te stanice.
Read more
Collapse
1.2
109 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
January 11, 2019
Size
1.8M
Installs
1,000+
Current Version
1.1
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
BH Telecom d.d. Sarajevo
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.