eixospass

50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Barcelona Comerç som omerciants, restauradors, emprenedors d'Eixos Comercials de Barcelona i associats a algun dels 22 Eixos Comercials que, sota aquest nom, Barcelona Comerç, vetllem pel comerç de proximitat de Barcelona.

Lluitem cada dia, dia a dia, per defensar i dinamitzar el comerç de proximitat de la ciutat i estem orgullosos de formar part, des de temps immemorial, de la identitat de Barcelona.

Ara, però, ha arribat el moment de fer un pas més. Volem continuar oferint-vos el millor per vosaltres i per tot els vostres; tenim molt i molt bo on triar però també volem seguir fent comerç en una ciutat propera, sostenible, responsable, respectuosa amb tothom i amb molta qualitat de vida. No us mereixeu, no ens mereixem, menys!

Així que la família de Barcelona Comerç , es complau en donar-vos la benvinguda a eixospass: la plataforma digital que neix per ser el millor programa del comerç de la ciutat. eixospass és l’espai per trobar el millor de cada botiga dels nostres barris i amb privilegis, avantatges i promocions de veritat. Som els vostres comerços de sota casa de sempre, amb el mateix esperit de sempre, cuidar-vos, però ben atents a les necessitats dels veïns i veïnes del segle XXI. Només ens faltarà poder-nos tocar!

Per vosaltres, per nosaltres i per allò que volem deixar als que ens venen al darrera, moltes gràcies per sumar-vos-hi. Sigueu tots i totes, benvinguts, benvingudes a eixospass.

eixospass, Fent Barri Fem Ciutat
Updated on
Jun 28, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

eixospass 1.0