BackUp door Zelfmoord 1813

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Heb je zelfmoordgedachten en zoek je handvatten om hier mee om te gaan? BackUp biedt houvast met verschillende tools die je kunnen helpen een crisis te overbruggen of een volgende crisis te voorkomen. Ook als je iemand wilt helpen bij zelfdodingsgedachten kun je met BackUp aan de slag.

Verzamel belangrijke contactpersonen onder mijn BackUps: in nood kan je direct een sms versturen. Maak BackUp kaarten van activiteiten die je kunt ondernemen om zelf rustiger te worden op moeilijke momenten. Vul je BackUp Box met foto’s, muziek, quote’s en afspraken in de toekomst om naar uit te kijken. Maak in het Safetyplan een stappenplan om een crisis door te komen. Of help iemand anders er terug bovenop door iemands BackUp te zijn.

Je kunt de app zelf gebruiken. Wil je hem liever samen invullen met een vriend, vertrouwenspersoon of hulpverlener? Ook dat kan. Lees er meer over op http://www.zelfmoord1813.be/BackUp

Deze app is geen vervanging van professionele hulpverlening. Indien je aan zelfdoding denkt, raden we je sterk aan om contact op te nemen met een professionele hulpverlener. Een gesprek met de huisarts kan een eerste stap zijn. BackUp is een onderdeel van http://www.zelfmoord1813.be.
Updated on
Feb 7, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

✨ Nieuw ✨
- Voeg je eigen thema's toe onder BackUp kaarten
- Scherm je BackUp app af met je vingerafdruk of andere biometrische ontgrendelingsmethodes
- Voeg links naar muziek toe vanuit Spotify, Youtube Music of Apple Music
- Ondersteuning voor backups (via bvb Google One): neem de inhoud van je BackUp mee naar nieuwe toestellen