Македонска Библија

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Оваа апликација се концентрира на квалитетот на читање и ти овозможува на еден прекрасен начин да ја читаш Библијата на твојот.

Оваа апликација нуди начин на читање кој ги отстранува сите попречувања и ти дозволува да се фокусираш на самиот текст
вклучувајќи еден едноставен интерфејс за прегледување и пребарување на Библијата.

Можности:
- Начин на приказ со исклучени попречувања
- Пребарувај пасуси или клучни зборови
- Брзо префрлање до кое било поглавје или стих
Updated on
Jul 24, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available