Boom 93

Contains ads
500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Boom 93 je medijska kuća koju građani Požarevca i regiona mogu slušati na frekvenciji 93.4 FM, a putem portala www.boom93.com mogu čitati najnovije i proverene vesti iz sveta politike, društva i kulture. Takođe, mogu da slušaju i radijski program u realnom vremenu. Novinarski tim Boom 93 bavi se temama od javnog interesa koje su značajne za građane Požarevca, Smedereva i Braničevskog i Podunavskog okruga.

Boom 93 karakterišu profesionalnost, posvećenost, kredibilitet, borba za slobodno izražavanje i doprinos ostvarenju javnog interesa. To je medij za publiku koja misli svojom glavom, želi odgovore na važna pitanja i rešavanje problema, koja kritikuje, traži transparetnost i odgovornost. Zbog toga Boom 93 traga za odgovorima, pokušava da razume gde živimo, kako živimo i kako želimo da živimo, donosi priče od javnog interesa, istraživanja, analitičke i stručne komentare na važne teme koje oblikuju društvo oko nas.

Redakcija Boom 93 poštuje novinarske kodekse i profesionalne standarde u proizvodnji medijskih sadržaja i informisanju građana. Pored velikog iskustva, kvalitetnog i odgovornog tima, ovaj medij poseduje poverenje publike, odlikuju ga kvalitet proizvedenih sadržaja i poslovna kompetentnost što Boom 93 pozicionira na značajnu poziciju u regionu.

Tokom autokratske vladavine Slobodana Miloševića, kada su sloboda govora, medija i demokratije bili ugroženi i Boom 93 je bio zabranjivan nekoliko puta. Radio je van etra proveo ukupno 27 meseci.

Nagrada "Jug Grizelj" za unapređivanje slobodnog novinarstva, širenje slobode izražavanja i sprečavanje mržnje među ljudima za 1998. godinu dodeljena je Radiju Boom 93. Pored toga, ovaj medij dobitnik je Godišnje nagrade grada Požarevca 2002. godine za doprinos razvoju slobode govora i ljudskih prava.

Boom 93 je stvorio prepoznatljiv imidž koji je različit i jedinstven u poređenju sa ostalim lokalnim medijima u zemlji. Boom 93 nije samo medij koji prati aktuelna dešavanja u zemlji i na lokalu, već medij koji nastoji da svojim delovanjem pokrene inicijative, aktivizam, solidarnost, širenje multikulturalnosti i tolerancije, promovisanje kulture i novog sistema vrednosti u društvu.

Boom 93 prepoznatljiv je u svojoj sredini kao proaktivan medij koji je veoma često prva adresa na koju će se građani uputiti sa problemima koje treba rešiti. Već 30 godina medij gradi odnos poverenja sa svojim slušaocima i čitaocima i to je ono što ovaj medij čini prepoznatljivim i jedinstvenim kako u regionu, tako i u zemlji.
Updated on
Apr 15, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Admob integracija