Revista Superinteressante

Ofron blerje përmes aplikacionit

Superinteressante é a maior revista para jovens adultos do Brasil, conhecida por seu texto inteligente, design inovador e infográficos premiados. Publicada mensalmente pela Editora Abril desde 1987, seus temas principais são comportamento, tendências, cultura, saúde, tecnologia e história. Essencial para entender o mundo complicado em que vivemos, ajudando a separar a verdade do mito, o importante do irrelevante, o novo do velho – tudo de forma surpreendente, provocativa e ousada.
Lexo më shumë
3,0
1 182 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

- Push Notifications
- Disponível para smartphones
- Correções de bugs
- Melhorias de performance
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
20 prill 2018
Madhësia
15M
Instalimet
100.000+
Versioni aktual
5.0.1
Kërkon Android
4.4 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Produktet brenda aplikacionit
1,81 US$ - 5,35 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
Abril Comunicações
Zhvilluesi
Av das Nações Unidas, 7221, 22 andar. São Paulo, SP, Brasil CEP 05425-902
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: Shtetet e Bashkuara të AmerikësGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.