Festival de Pasqua - Cervera

1+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

És un festival de música clàssica dedicat als intèrprets catalans i la música catalana. Aquesta especialitat el fa únic, singular i necessari en el nostre panorama musical. Unes jornades de concerts, però també de debats, tallers, projeccions i activitats al voltant de la música clàssica catalana. Un festival amb representació de tots els àmbits que pretén fer produccions pròpies, també vol servir de plataforma.

El festival presentarà anualment un homenatge a un compositor català, farà un encàrrec a un compositor actual, i convidarà a un artista forà a fer música catalana, amb la voluntat d’internacionalització. Amb preus assequibles a tots els públics i en espais amb bones condicions acústiques.

Un festival vinculat al turisme i la promoció econòmica de la zona. Una aposta de la ciutat per l’especificitat de la música i el turisme cultural.
Updated on
Mar 8, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance and Device or other IDs
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

What's new

Primera versió de l'aplicació.