Dai Nguon Song

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Ứng dụng "Đài Nguồn Sống" - tiếng nói của Tình yêu, chân lý và hy vọng
Sứ mệnh của Đài Nguồn Sống là phát triển chương trình phát thanh và cung cấp cho người nghe cách đi theo Chúa Giê-xu và vào Vương quốc của Ngài.
Đài Nguồn Sống giúp người nghe hiểu biết về Chúa Giê-xu là Đấng Cứu Rỗi, là Đức Chúa Trời, và là Vua để họ nghe theo sự giảng dạy của Ngài, sống trong sự vâng lời, phục vụ Ngài và trở thành thành viên của một hội thánh địa phương.
Nguyền xin Thiên Chúa ban phước lành và năng lực cho quý vị để có thể làm theo trong khi lắng nghe và tiếp nhận Lời Ngài.
Ban Biên Tập
Applications "Far East Broadcasting Company" - the voice of love, truth and hope
     Far East Broadcasting Company's mission is to develop radio programs and give the listener to follow Jesus and in His kingdom.
Far East Broadcasting Company helps listeners understand that Jesus is the Savior, God, and that they obey the King to His teaching, living in obedience, serve Him and become a member of a local church.
May God bless you and the capacity to be able to do while listening to and receive His Word.
        Editorial Board
Read more
4.7
147 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Sửa lỗi tải dữ liệu bài giảng
Read more

Additional Information

Updated
November 4, 2015
Size
4.9M
Installs
10,000+
Current Version
1.1
Requires Android
3.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
CDNVN
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.