Diario Financiero

Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на шпански (Латинска Америка)

Diario Financiero medio líder en información de negocio de Chile presenta esta nueva app, cuyos contenidos están directamente relacionados con la oportunidad de hacer nuevos negocios, seguir el rendimiento de sus inversiones y saber lo que está pasando en Chile y el mundo a través de una completa base de datos.

Aquí podrá encontrar en línea los principales índices bursátiles, monedas, commodities, todas las empresas que se transan en la Bolsa de Comercio de Santiago, el listado completo de los Fondos Mutuos, los Multifondos de las AFP, hechos esenciales y las noticias más relevantes del mundo económico. Además podrá personalizar la aplicación de acuerdo a sus requerimientos, como agrupar acciones y vincular contenidos a movimientos bursátiles del mercado.

A través de esta aplicación tendrá acceso tanto a la última edición del diario como a ediciones anteriores, las cuales se pueden descargar para lectura off-line.
Финансиски дневен просек водечка бизнис информации во Чиле го претставува овој нов стан, чија содржина се директно поврзани со можност да се направи нов бизнис, за следење на ефикасноста на вашите инвестиции и знам што се случува во Чиле и светот преку целосна база на податоци.

Тука можете да ги најдете на интернет главни индекси на акции, валути, стоки, сите компании кои се тргува на Сантијаго берза, целосна листа на инвестициски фондови, Multifondos АФП суштествените факти и релевантни вести економски свет. Исто така можете да се прилагодите на примена во зависност од вашите барања, како што се акциите на групи и содржината линк движења берзата.

Преку оваа апликација, ќе имате пристап до двете последното издание на списанието како и претходните изданија, кои можат да се преземат за off-line читање.
Прочитајте повеќе
3,3
Вкупно 45
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

v1.1.6:
Agrega redes sociales de Diario financiero. Además los usuarios Digital Full tendrán la posibilidad de acceder antes a las ediciones del papel digital.
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
18 јуни 2018
Големина
24M
Инсталации
10.000+
Тековна верзија
v1.1.6(201806181)
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција, Споделува информации
Понудено од
AltaVoz S.A.
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.