Pausal

Vikendi ne služe za slanje faktura, sada možeš da fakturišeš klijentima, jednim prstom, odmah po završenom poslu. Sa plaže ili planine. Eliminiši papirologiju, naplati brže svoje usluge i provedi više vreme radeći ono što voliš! Sa tvojom agencijom u džepu ne treba ti kancleraijski sto. Nema više čekanja u redovima, sada možeš da platiš sve troškove direktno iz aplikacije*. Demistifikovali smo i pojednostavili paušalno knjigovodstvo. Više ne moraš da budeš ekspert da bi tvoj biznis bio dobro organizovan.


Funkcionalnosti:

1. FAKTURE
Za manje od minut napravi tačnu, profesionalnu fakturu u RSD ili ino valuti. Pošalji fakturu direktno na mejl komitenta jednim klikom. Jednostavan pregled naplaćenih i neplaćenih faktura. Čuvajte, stornirajte, kopirajte fakture. Svaka izdata faktura se automatski, bez mogućnosti greške upisuje u KPO knjigu.

2. POREZ
Ne morate da trošite vreme tražeći odgovore, tim profesionalnih knjigovođa je spreman da vam odgovori na sva pitanja vezana za tvoje rešenje o paušalnom oporezivanju. Kada dobiješ rešenje, jednostavno ga ubaci u aplikaciju i u roku od 24 sata dobiješ spremne naloge za plaćanje poreza i doprinosa.

3. TROŠKOVI
Prati i plati svoje troškove...

4. ZDRAVSTVENE KNJIŽICE
Olakšaj sebi proces dobijanja zdravstvenih knjižica, za tebe i članove tvoje porodice. PAUSAL za tebe popunjava potrebne obrasce za prijavu i odjavu zdravstvenog osiguranja, obaveštava te kada je potrebno produžiti trajanje zdravstvene knjižice i kako.

5. MOJA AGENCIJA
Mesto gde čuvaš sve podatke o tvojoj paušalnoj agenciji. Jednom sačuvani podaci koriste se za generisanje svih faktura, obrazaca i naloga za prenos. Jednim klikom pošalji podatke svoje paušalne agencije komitentima.


Probaj PAUSAL prvih 15 dana potpuno besplatno! Za klijente Societe Generale banke aplikacija je besplatna i posle probnog perioda!

Već imaš PAUSAL nalog na WEB-u? Mobilna aplikacija je besplatna sa tvojom pretplatom i podaci se automatski sinhronizuju na svim uredjajima. Samo skineš aplikaciju, uloguješ se i tvoja agencija ti je u džepu!

Ako želiš da saznaš više poseti www.pausal.rs ili nas kontaktiraj na office@pausal.rs.

Preuzmi PAUSAL aplikaciju i tvoja agencija će biti uz tebe na svakom mestu i u svako vreme.


*Samo za korisnike Sinhro paketa Societe Generale banke.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Various improvements and bug fixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
December 25, 2019
Size
2.5M
Installs
1,000+
Current Version
1.5.10
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Clever.rs
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.