Marketi

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Aplikacioni Marketi është vendi i duhur për të gjetur atë që ju duhet. Kërko online ndër mijëra produkte dhe gjej atë që po kërkon pikërisht në çmimin më të ulët.

Me aplikacionin e Marketit ju mund të kërkoni dhe të shpallni produktet tuaja për shitje. Veçori e aplikacionit është platforma e komunikimit mes blerësit dhe shitësit, ata mund të shkëmbejnë mesazhe mes tyre dhe të bëjnë bashkëpunime për shit-blerje. Shpejtë, lehtë, blerësit gjejnë produktet që i duhen ndërsa shitësit kanë mundësi të zhvillojnë bizneset e tyre online brenda aplikacionit.

Marketi permbanë 12 kategori: Makina, Elektronikë, Shtëpi & Kopsht, Patundshmëri, Veshëmbathje, Aksesorë, Shërbime, Sport, Zyre & Punë, Kuzhinë, Bukuri, Tjera si dhe 136 nënkategori të shpërndara në kategori.

Shkarko Marketin dhe kërko produkte tani!

NA KONTAKTO
Faleminderit për përkrahje dhe sygjerime! Mendimi i juaj është shumë i rëndësishëm për ne. Për cdo pyetje që keni, na kontaktoni në emailin tonë hi@tenton.al
Updated on
Jun 9, 2018

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

LEVEL UP 1.6
Faleminderit për përdorimin e Marketi! Për ta bërë aplikacionin tonë më të mirë për ju, ne rregullisht sjellim përditësime në Google Play. Çdo përditësim i aplikacionit tonë në Marketi përfshinë përmirësime në shpejtësi, ndërfaqe dhe besueshmëri. Teksa veçoritë e reja bëhen të disponueshme, ne do t'i nxjerrim në pah ato për ju në aplikacion.