Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Dastaknews is the Ujjain first leading online Hindi news web portal which is running successfully since last 7 years.

Ujjain is one of the ancient cities of the country. It is considered to be one of the seven sacred places to attain Moksha. The city attracts a great deal of pilgrims, as it enshrines one of the twelve Jyotirlingas i.e Mahakaleshwar temple & in every twelve years Kumbh Mela i.e. Simhastha is held.

Dastaknews incorporates Ujjain’s latest news on incidents, events, developmental issues, society, politics, literature, arts, cinema, travel, lifestyle, sports, business, finance, new-age living, self-development and entertainment. Thus, one does not have to wait for the next day’s news papers or for the news hour on television to get updated about the current affairs; Dastaknews provides readers with fresh, authentic and reliable news around the clock.

The readers of dastaknews spread all across the world with a very high NRI traffic to the website. The publication boasts of a dynamic and discerning profile of informed readers who are constantly exploring new possibilities to make their lives better.
Dastaknews е Ujjain првиот водечки онлајн хинди вести веб-портал кој е работи успешно од последните 7 години.

Ujjain е еден од најстарите градови на земјата. Тоа се смета за еден од седумте свети места за постигнување на Мокша. Градот привлекува голем дел од верниците, како што штити еден од дванаесетте Jyotirlingas i.e Mahakaleshwar храмот и во секој дванаесет години се одржува Kumbh Mela односно Simhastha.

Dastaknews вклучува најновите вести Ujjain за инциденти, настани, развојни прашања, општество, политика, литература, уметност, кино, патување, начин на живот, спорт, бизнис, финансии, нови-годишна возраст живот, развој на себе и забава. Така, еден да не мора да се чека за весниците следниот ден или за вестите час на телевизија за да се информираше за тековните работи; Dastaknews обезбедува читателите со свежи, автентични и доверливо информирање околу часовникот.

Читателите на dastaknews се шири низ целиот свет со многу висока РПИ сообраќај кон веб страната. Публикацијата може да се пофали на една динамична и остроумен профилот на информираа читателите, кои се постојано истражување на нови можности за да ги направат своите животи подобро.
Прочитајте повеќе
Собери
4,9
Вкупно 121
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Дополнителни информации

Ажурирано
27 септември 2015
Големина
3,1M
Инсталации
10.000+
Тековна верзија
0.0.1
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Sundeep Kulshreshtha
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.