Hulp In Beeld

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Hulp in Beeld is een app ontworpen in opdracht van het Centrum Jeugd en Gezin Kennemerland om een snellere match tussen het zorgaanbod en de zorgvraag van een jeugdige te verzorgen. Het is een app bedoeld om voor verwijzers, zoals gezinscoaches, jeugdartsen, vertouwensdocenten of jongerenwerkers te helpen in hun verwijsproces.

Dit doen wij door het transparant en inzichtelijk maken van het aanbod en het geven van een actuele beschikbaarheid van de zorg in de regio.

De app biedt op dit moment vier functies:
- Zij maakt de zichtbaar welk type zorg wordt aangeboden door welke zorgaanbieder. Alle zichtbare aanbieders zijn gecontracteerd door (een of meerdere van) de aangesloten gemeenten.
- Zorgaanbieders kunnen nieuwsberichten plaatsen.
- Je kan direct contact opnemen met de zorgaanbieder via email of telefoon.
- Je kan zoeken op zoektermen die door zorgaanbieders aan hun diensten zijn gekoppeld.

De app biedt een snel en toegankelijk overzicht en stelt de gebruiker in staat direct contact op te nemen met een zorgaanbieder, dit alles om de zorg sneller te bieden aan iedereen die het nodig heeft.
Updated on
Nov 12, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection