Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Get the latest updates and news reports in the field of Crime, Politics, Entertainment, Sports, Business and World through the official Samachar Plus Live app both in Hindi and English. This will keep you informed and connected with all the latest happenings around the world.

-Read news articles and stories in Hindi and English
-Watch Live TV on two channels: Samachar Plus UP/UK and Samachar Plus Rajasthan
-Watch News flashes and Headline alerts
-Watch the latest news clips in the video section
-View photo galleries
-Share what you like on the social networking sites: Facebook, Twitter, Google plus
-Also watch videos on the official channel in Youtube

Samachar Plus is a popular Hindi channel for Uttar Pradesh, Uttarakhand and Rajasthan states of India.The channel provides unbiased news, programmes based on developement of the state and promotes art and culture of the respective region. It also brings up the social issues relevant to the common man. Established in the year 2012, Samachar Plus has fulfilled its promise to keep you well-informed and updated and has gained people's trust on its motto 'Khabar wahi jo humne kahi'.
Повикај ги најновите новости и вести и извештаи од областа на криминал, политика, забава, спорт, бизнис и светот преку официјалната Samachar Плус живо стан и во хинди и англиски јазик. Ова ќе бидете информирани и поврзан со сите најнови случувања во светот.

-Read Вести статии и приказни за хинди и англиски јазик
-Watch Телевизија во живо на два канали: Samachar Плус UP / Велика Британија и Samachar Плус Раџастан
-Watch Вест и предупредувања Наслов
-Watch Најновите вести клипови во делот на видео
-View Фото галерии
-Share Она што ви се допаѓа на сајтовите за социјално вмрежување: Фејсбук, Твитер, Гугл плус
-Also Се види видеа на официјалниот канал на YouTube

Samachar Плус е популарна Хинди канал за Утар Прадеш, Утаранчал и Раџастан членки на India.The канал дава непристрасни вести, програми врз основа на развоjот, на државата и промовира уметноста и културата на регионот. Таа, исто така доведува до социјалните прашања релевантни за обичниот човек. Основана е во 2012 година, Samachar Плус ги исполни своето ветување да ви ги добро информирани и ажурирани и има стекнато довербата на луѓето на своето мото "Khabar wahi jo humne kahi.
Прочитајте повеќе
4,3
Вкупно 365
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Version With Live TV updated.
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
19 мај 2015
Големина
9,6M
Инсталации
10.000+
Тековна верзија
5.0
Потребен е Android
2.3.3 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Samachar Plus
Програмер
Best News Company Pvt. Ltd., H-174, Sec 63, Noida (Uttar Pradesh) 201301
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.