Samachar Plus

Get the latest updates and news reports in the field of Crime, Politics, Entertainment, Sports, Business and World through the official Samachar Plus Live app both in Hindi and English. This will keep you informed and connected with all the latest happenings around the world.

-Read news articles and stories in Hindi and English
-Watch Live TV on two channels: Samachar Plus UP/UK and Samachar Plus Rajasthan
-Watch News flashes and Headline alerts
-Watch the latest news clips in the video section
-View photo galleries
-Share what you like on the social networking sites: Facebook, Twitter, Google plus
-Also watch videos on the official channel in Youtube

Samachar Plus is a popular Hindi channel for Uttar Pradesh, Uttarakhand and Rajasthan states of India.The channel provides unbiased news, programmes based on developement of the state and promotes art and culture of the respective region. It also brings up the social issues relevant to the common man. Established in the year 2012, Samachar Plus has fulfilled its promise to keep you well-informed and updated and has gained people's trust on its motto 'Khabar wahi jo humne kahi'.
Lexo më shumë
Palos
4,3
375 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Version With Live TV updated.
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
19 maj 2015
Madhësia
9,6M
Instalimet
10.000+
Versioni aktual
5.0
Kërkon Android
2.3.3 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Samachar Plus
Zhvilluesi
Best News Company Pvt. Ltd., H-174, Sec 63, Noida (Uttar Pradesh) 201301
©2019 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.