Boats for Voat

1.327
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

DISCLAIMER: I do NOT own Voat.co, this is a third-party client

This is an app to browse Voat. It has complete basic functionality: login, inbox, comment, vote, etc.

I plan on investing a lot more time on this app, I'll try to listen to users feedback and gradually improve and implement missing features.
Please suggest new ideas on /v/boats or via email

Features:
- Complete basic functionality, login, comment, vote, subscribe, subverse sidebar, user basic info
- Gallery mode for browsing subs with picture submissions.
- White, Dark and AMOLED themes. (User requested)
- Left-handed mode. (User requested)
- Download/share images in browser.
- Sort hot/new/top all/ top year/ top month/ etc
- Disable loading of thumbnails to conserve data. (User requested)

Permissions:
- Read/Write permission: This is only needed to be able to save images on the device from the built-in browser.

Happy voating =)
ДЕМАНТ: Јас не поседуваат Voat.co, ова е трета страна на клиентот

Ова е еден стан за да ги видиш Voat. Тоа има комплетна основна функционалност: најава, сандаче, коментар, глас, итн

Јас план за вложување многу повеќе време на оваа апликација, ќе се обидам да се слуша корисниците повратни информации и постепено подобрување и спроведување исчезнати карактеристики.
Ве молиме предложи нови идеи за тоа / v / чамци или преку е-маил

Карактеристики:
- Целосно основната функционалност, најава, коментари, гласање, да се зачлениш, subverse страничната лента, корисникот основни информации
- Галерија режим за прелистување сабвуфери со поднесоци слика.
- Белиот Темно и AMOLED теми. (Бара пристап)
- Левак режим. (Бара пристап)
- Превземи / share сликите во прелистувачот.
- Сортирај топла / ново / врв / врвот година / месец врвот на / etc
- Оневозможи вчитување на сликички за зачувување на податоци. (Бара пристап)

Дозволи:
- Читање / запишување: Ова е само потребно да се биде во можност да се спаси слики на уредот од вградениот пребарувач.

Среќен voating =)
Прочитајте повеќе
Собери
4,0
Вкупно 1.327
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Remove ads
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
28 февруари 2018
Големина
23M
Инсталации
50.000+
Тековна верзија
2.4.0
Потребен е Android
4.0.3 и понова
Оцена на содржината
За возрасни 17+
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција
Понудено од
SpaceMonkey
Програмер
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.