Boats for Voat

Për të rritur 17+
1 309

DISCLAIMER: I do NOT own Voat.co, this is a third-party client

This is an app to browse Voat. It has complete basic functionality: login, inbox, comment, vote, etc.

I plan on investing a lot more time on this app, I'll try to listen to users feedback and gradually improve and implement missing features.
Please suggest new ideas on /v/boats or via email

Features:
- Complete basic functionality, login, comment, vote, subscribe, subverse sidebar, user basic info
- Gallery mode for browsing subs with picture submissions.
- White, Dark and AMOLED themes. (User requested)
- Left-handed mode. (User requested)
- Download/share images in browser.
- Sort hot/new/top all/ top year/ top month/ etc
- Disable loading of thumbnails to conserve data. (User requested)

Permissions:
- Read/Write permission: This is only needed to be able to save images on the device from the built-in browser.

Happy voating =)
Lexo më shumë
4,0
1 309 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Remove ads
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
28 shkurt 2018
Madhësia
23M
Instalimet
50.000+
Versioni aktual
2.4.0
Kërkon Android
4.0.3 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Për të rritur 17+
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Autorizimet
Ofruar nga
SpaceMonkey
Zhvilluesi
284 Westferry Road, E14 3AG, London.
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.