stylebox

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Stylebox cung cấp nhanh chóng và chính xác thông tin, nội dung mua sắm thời trang nữ cho người dùng trong các khu vực đã chọn cũng như trên toàn quốc (Việt Nam).

Với stylebox, người dùng không những có thể tìm thấy quần áo, phụ kiện, mũ, giày dép và thậm chí là mỹ phẩm 1 cách dễ dàng, nhanh chóng, mà còn có thể khám phá phong cách thời trang yêu thích của mình, được phân loại một cách tự động bởi công nghệ AI.

Tại sao lại là stylebox?

Bạn không cần phải tìm kiếm quá nhiều trên các trang web, mạng xã hội và các trung tâm mua sắm về thời trang và phong cách. Từ những bộ trang phục thường ngày cho đến những celeb, nhiều thông tin mua sắm thời trang đa dạng từ online cho đến offline đều có mặt trong Stylebox.

✓ Rất nhiều thông tin mua sắm được cập nhật mỗi ngày.
✓ Có gì hot dạo gần đây? Đến với Stylebox! Bạn có thể tìm thấy rất nhiều phong cách HOT trend và sản phẩm ở đây.
✓ Có nhiều thông tin event, như Giảm giá và Coupon đang chờ bạn. Bạn có thể xem rất nhiều thông tin event từ nhiều cửa hàng khác nhau trên Stylebox.
✓ Bạn có thể lướt dạo 1 vòng để lựa chọn những phong cách và cửa hàng yêu thích trên Stylebox.

Find your style & Discover yourself
stylebox

SUPPORT : abc@abcstudio.co / style@abcstudio.co
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/stylebox2u/
Stylebox provides fast and accurate information, women's fashion shopping content for users in selected regions as well as nationwide (Vietnam).

With the stylebox, users can not only find clothes, accessories, hats, shoes and even cosmetics easily and quickly, but also discover their favorite fashion styles, automatically classified by AI technology.

Why stylebox?

You don't have to search too much on fashion and style websites, social networks and shopping centers. From everyday costumes to celebs, a variety of fashion shopping information from online to offline are available in the Stylebox.

✓ Lots of shopping information updated every day.
✓ What's hot lately? Coming to Stylebox! You can find many HOT trends and products here.
✓ There are many event information, such as Discounts and Coupons waiting for you. You can view a lot of event information from various stores on Stylebox.
✓ You can go for a walk to choose your favorite styles and shops on Stylebox.

Find your style & Discover yourself
stylebox

SUPPORT: abc@abcstudio.co / style@abcstudio.co
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/stylebox2u/
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Updated
April 6, 2021
Size
33M
Installs
100+
Current Version
0.32.1
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
stylebox
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.