Joc de Cuvinte

Contains Ads
·
Offers in-app purchases

Joc de Cuvinte este un puzzle super distractiv de căutare de cuvinte din limba română, trebuie să găsești toate cuvintele pe care le poți face folosind literele din cerc! Găsirea cuvintelor face ca plăcile lor de litere să apară pe tabla de joc, ceea ce facilitează găsirea mai multor cuvinte. Găsiți toate cuvintele de pe tabla de joc pentru a câștiga nivelul și a debloca următorul nivel!
Găsiți cuvinte extra și primiți bonusuri pe care le puteți folosi la cumpărarea de indicii pentru a debloca nivelurile grele.

Cuvintele sunt plasate în așa fel încât unele litere se intersectează cu literele din alte cuvinte oferind o interfață plăcută în rezolvarea acestor puzzle-uri.

Cum se joacă!
Să joci acest joc de puzzle de cuvinte este ușor! Pur și simplu glisați degetul peste literele din roata de cuvinte pentru a forma cuvinte. Găsiți toate cuvintele corecte pentru a completa nivelul! Colectați cuvinte suplimentare pentru a câștiga monede bonus! Acest joc vine cu 700 de niveluri, astfel încât să nu te simți niciodată plictisit!
La fiecare 5 niveluri primți un cuvânt bonus pentru care primiți monezi îndată ce îl găsiți.

Power ups!
Blocat la un nivel greu? Utilizați una dintre puteri pentru a afișa una sau mai multe litere pe tabla de joc sau selectați o literă specifică pe care doriți să o afișați!
Aveți disponibilitatea de a folosi reclame pentru a primi monezi apăsând pe buttonul AD din dreapta jos.

Cuvinte în plus!
Cuvintele găsite la un nivel care nu fac parte din nivel vă oferă monede bonus!

Joc de Cuvinte este un joc de cuvinte distractiv și provocator pe care îl poți juca oricând! Testează-ți abilitățile de dicționar și vezi dacă ai nevoie de toate indiciile! Cel mai bun dintre toate, Joc de Cuvinte este un joc GRATUIT!

Fiecare colecție folosește o imagine diferită pentru a crea un mediu plăcut căutării de cuvinte. Avansând printre colecții si niveluri jocul devine mai greu și va provoacă mintea la căutarea de noi cuvinte din dicționarul limbii române.

Magazin
Aveți posibilitatea de a cumpăra următoarele lucruri:
 • Opriți reclamele

 • 500 de monezi

 • 1000 de monezi

 • 5000 de monezi

 • 10000 de monezi

 • 25000 de monezi


 • Cumpărând lucruri în acest joc faceți posibilă îmbunătățirea acestui joc si dezvoltarea a noi jocuri în limba română.

  Acest joc va fi updatat în mod regulat pentru a vă pune la dispoziție noi colecții de cuvinte și apreciem dacă veți răspândi aceste jocuri de cuvinte printr-un share celor apropiați.

  Focusul nostru este în a crea jocuri de cuvinte de calitate și ne axăm în mod principal pe cuvinte din limba română. Cuvintele au fost atent selecționate pentru a oferi o gamă variată de cuvinte comune începând de la cuvinte simple și ajungând la cuvinte complicate pe parcurs ce avansați în joc.

  Verificați și celelalte jocuri ale noastre care conțin o gamă variată de jocuri de cuvinte în mod special în limba română dar nu numai.

  Descărcați acum pentru a vă bucura de un joc de puzzle de cuvinte încrucișate relaxant, dar provocator!

  Dacă descoperiți greșeli în aceste jocuri de cuvinte vă rugăm să ne contactți la adresa de email support@acadevelopers.com

  Vă mulțumim că a-ți ales să descărcați jocurile noastre!
  Read more
  Collapse
  4.1
  20 total
  5
  4
  3
  2
  1
  Loading...

  What's New

  200 de niveluri noi - cuvinte unice la fiecare nivel
  Read more
  Collapse

  Additional Information

  Updated
  November 27, 2019
  Size
  54M
  Installs
  5,000+
  Current Version
  1.7
  Requires Android
  4.1 and up
  Content Rating
  Everyone
  In-app Products
  $1.49 - $48.99 per item
  Permissions
  Offered By
  ACA Developers
  ©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
  By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.