Partia Socialiste Albania

What is MY PARTY/ Partia Socialiste
Cfarë është Partia Socialiste

My Party/Partia Socialiste it is a Web application and a Mobile application (IOS and Android) designed for party members to better interact and communicate with Partia Socialiste
Partia Socialiste është nje aplikacion web dhe Mobile (IOS dhe Android) i dizejnuar per anetaret e partise per te ndervepruar dhe komunikuar më mirë me Partinë Socialiste

Main features of MY PARTY/Partia Socialiste
Funksionet kryesore të Partisë Socialiste

Party members can:
Anëtarët e Partisë munden të:

· Update and edit personal details and information like work place, studies, interests, hobbies, expertise and contact data
· See events occurring in the party and choose if they will attend (yes/maybe/no)
· Receive press reviews
· Access the Knowledge Centre and read or download internal documents of the party, FAQs, How to, and campaign materials
· Receive notifications
· Send messages to the party (they can ask, suggest, congratulate or complain)
· Say their opinion by answering to “Have your say” questions on important topics
· Recommend voters and see their list of recommended voters
· Add issues on different categories like Education, Infrastructure, Corruption, Economy etc.

• Azhornojnë dhe ndryshojnë detajet dhe informacione si përshembull vëndin, studimet, interesa, hobi, ekspertiza dhe të dhënat e kontaktit.
• Të shikojnë eventet që ndodhin në parti dhe të zgjedhin nëse do marin pjesë (Po/Jo/Ndoshta)
• Marrin rishikimet e shtypit
• Aksesojnë qendrën e Informimit dhe lexojnë ose shkarkojnë dokumente të brëndshme të partisë, Pyetje&Përgjigje, si të veprojnë, dhe materiale të fushatës.
• Marrin njoftime
• Dërgojnë mesazhe drejtuar partisë ( mund të pyesin, sugjerojnë, përgëzojnë ose ankohen)
• Të thonë opinionin duke u përgjigjur tek seksioni “Kuize” pyetjeve rreth temave të rëndësishme.
• Të rekomandojnë votues dhe të shikojnë listën e tyre që kanë rekomanduar.
• Të shtojnë çështje në kategori të ndryshme si Edukimi, Infrastruktura, Korrupsioni, Ekonomia etj.
Read more
4.7
38 total
534
41
3
21
12
Loading...

What's New

- bug fixes
Read more

Additional Information

Updated
May 24, 2017
Size
12M
Installs
1,000+
Current Version
1.0.1
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
Partia Socialiste e Shqiperise
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.