Actify - Vitaliteitscoach

100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Actify is jouw persoonlijke coach die je helpt in kleine stappen gezonder te leven. Met kleine stappen is gezonder leven namelijk een stuk makkelijker. Dat is wetenschappelijk bewezen! Actify helpt je met kleine oefeningen in de vorm van mini’s stap voor stap naar een gezonde leefstijl. Je ontwikkelt zo gezonde gewoontes die passen bij jouw dagelijkse routine. De Actify-app zit vol recepten, workouts en meditaties die je helpen bij het werken aan je gezondheid en vitaliteit. Je voelt je gezonder en energieker door meer te ontspannen en beter te slapen, gezonder te eten of meer te bewegen. Zonder dat je op dieet of naar de sportschool hoeft!

Door kleine stappen regelmatig te herhalen leert Actify je wennen aan nieuwe gewoontes, zodat ze net als tandenpoetsen vanzelf een onderdeel worden van je dagelijkse routine. En met Actify als coach heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Dankzij de praktische tips, workouts, recepten, coachsessies en mindfulness meditaties ontwikkel je een gezonde leefstijl die bij jou past.

Ga met Actify op je eigen tempo aan de slag met jouw doel. Wil je ontspannen en beter slapen, meer bewegen of gezonder eten? Na de keuze voor een doel geeft jouw coach je suggesties voor nieuwe gewoontes. Alle gewoontes in de Actify-app zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat gezonder leven makkelijker en leuker wordt als je kleine stappen zet? De kracht zit daarnaast in de herhaling. Hoe vaker je iets doet, hoe meer het vanzelf gaat. En een gezonde leefstijl die past in jouw dagelijkse routine werkt beter dan het volgen van een dieet of af en toe een sportschoolbezoek. In kleine stappen naar je gezonde gewoontes levert bovendien een duurzaam resultaat op!
Updated on
Jun 2, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Nieuw! Deze update lost een aantal bugs op en zorgt voor betere prestaties van onze app. Hierdoor heb jij een nog betere ervaring met Actify! Tips, leuke suggesties of gewoon een complimentje achterlaten? Dat kan via je profiel of op info@actify.nl. Veel plezier! ^Actify