Aksesore al

Contains Ads

www.aksesore.al është me adresë në:
Rr. Kavajes nd.126 Kat I , Tirane
Tirane - 1000, Albania
Duke hyrë në këtë faqe, ne supozojmë që i pranoni këto kushte dhe kushte në tërësi. Mos vazhdoni të përdorni faqen e internetit www.aksesore.al
nëse nuk pranoni të gjitha termat dhe kushtet e deklaruara në këtë faqe.

Terminologjia e mëposhtme zbatohet për këto Terma dhe Kushte, Politikën e Privatësisë dhe njoftim per mos pergjegjesi dhe çdo ose të gjitha marrëveshjet: "Klienti", "Ju" dhe "Juaj", në të cilin jeni duke hyrë, këtë faqe interneti dhe të pranojë afatet dhe kushtet e kompanisë. Referencat "Kompania", "Ne Jemi", "Ne", "Jonë" dhe "Ne"për kompaninë tonë. "Pjesë", "Palë" ose "Ne", si për konsumatorin ashtu edhe për vete ose për klientin ose vetë. Të gjitha termat i referohen ofertës, pranimit dhe shqyrtimit të pagesës së nevojshme për të ndërmarrë si në mënyrën më të përshtatshme ashtu edhe nëpërmjet takimeve formale të një kohëzgjatjeje të paracaktuar, ose ndonjë mjeti tjetër, në mënyrë që të plotësojnë nevojat e klientit në raport të furnizimit të shërbimeve / produkteve të deklaruara nga Kompania, në përputhje me dhe në përputhje me ligjin në fuqi ne Republiken e Shqiperise. Çdo përdorim i terminologjisë së mësipërme ose fjalë të tjera në njëjës, shumës,kapitalizim dhe / ose ai / ajo ose konsiderohen të këmbyeshëm dhe për këtë arsye i referohen të njëjtave.

Blerje e Siguruar
Garancia e kthimit të parave do të thotë që ju jeni të mbrojtur nëse artikulli që keni porositur nuk ka arritur, është i gabuar ose i dëmtuar ose nuk përputhet me listën. Për të gjitha detajet se si funksionon Garancia e Kthimit të Parasë të www.aksesore.al, shihni udhëzimet tona të plota më poshtë.

Sigurimi i Tregtisë mbron urdhrat e blerësve; ai minimizon rrezikun duke garantuar paratë mbrapa në rast se furnizuesi dështon të përmbushë kushtet e kontratës së porosisë, duke përfshirë vonesat e dorëzimit, mospërputhjet e cilësisë dhe sasisë ose probleme të tjera të përpunimit. Sigurimi i Tregtisë zbaton një sistem të vlerësimit që nxit furnizuesin për të prodhuar dhe ofruar mallra me cilësi të lartë në kohë dhe sipas specifikave të blerësve.
Mbroni çdo porosi online falas .
Sigurimi i Tregtisë është falas për blerësit të cilët kryejnë transaksione online nëpërmjet platformës sonë.
Hapi 1. Porosit duke siguruar tregetine
Hapi 2. Paguani në llogarinë e furnitorit të caktuar nga www.aksesore.al
Hapi 3. Merrni e dërgesën
Hapi 4. Lërini komentet rreth porosisë dhe mallrave
Kur zbatohet Garancia e Kthimit të Parasë nga aksesore.al ?
Jeni të mbuluar nën Garanci të Kthimit të Parave kur:
Ju merrni një artikull që nuk përputhet me listën
Ju merrni një artikull që është thyer ose i gabuar
Ne normalisht punojnë me blerësit për të zgjidhur më shpejt çdo çështje. Në shumicën e rasteve, do të mbuloheni nga Garancia e Kthimit të Parave nga sigurimi i tregetise.
Çfarë ndodh nëse aksesore.al nuk përgjigjet ose nuk do të më japë një rimbursim?
Sipas garancisë së parave, www.aksesore.al ka 3 ditë pune për të zgjidhur çështjen tuaj. Nëse nuk arrin të marrësh një marrëveshje, mund të na kërkosh të hyjmë dhe të ndihmojmë. Do të shqyrtojmë hollësitë e rastit tuaj dhe do të marrim një vendim brenda 48 orëve.

Transporti ekspress ne te gjithe shqiperine.
Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Updated
September 30, 2019
Size
11M
Installs
10+
Current Version
2.4
Requires Android
4.2 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Se-Tek Sh.p.k
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.