SIGAL Audiboooks

Përmban reklama
5,0
201 komente
10 mijë+
Shkarkime
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit

Rreth këtij aplikacioni

SIGAL Audiobooks.al është projekti më i ri në Shqipëri, i cili mundëson dëgjimin e librave më të mirë në audio. Autorët më në zë të huaj dhe shqiptarë janë përzgjedhur për dëgjuesit e të gjitha grupmoshave.

Këtu e gjejnë veten duke filluar që nga fëmijët e moshave të vogla, duke dëgjuar përrallat e tyre të preferuara, fëmijët pak më të rritur me librat shkollorë apo libra artistikë që u përshtaten moshës së tyre dhe deri tek të rriturit, që mund të dëgjojnë romane, histori, kulturë, e plot libra interesantë dhe me vlera të mëdha.

Librat vijnë tek ju nëpërmjet zërave të njohur të personazheve që kanë shumë vite eksperiencë në gazetari dhe jetën publike, dhe me profesionalizmin dhe zërin e tyre unik përcjellin tek çdo dëgjues librat më të mirë të epokës moderne, si dhe të historisë e kulturës së vjetër mesjetare e të rilindjes.

Librat mund të dëgjohen falas në çdo kohë nga celulari ose kompjuteri dhe jeni Ju ata që përzgjidhni titujt që dëshironi të dëgjoni!

Por si lindi ky projekt?

SIGAL Audiobooks.al lindi si ide e një individi të njohur për publikun, e një biznesmeni shumë të sukseshëm e njëkohësisht një person që jep nje kontribut të madh në zhvillimin dhe përmirësimin e jetës sociale e kulturore të qytetarëve shqiptarë, nëpërmjet projekteve të ndryshme në ndihmë të komunitetit. Ai është Avni Ponari, që gjerësisht njihet si themeluesi dhe drejtuesi i kompanisë më të madhe të sigurimeve në vend dhe rajon, SIGAL UNIQA Group Austria.
Përditësuar më
23 qer 2017

Siguria e të dhënave

Siguria fillon me njohjen e mënyrës se si i mbledhin dhe i ndajnë zhvilluesit të dhënat e tua. Praktikat për privatësinë dhe sigurinë e të dhënave mund të variojnë bazuar në përdorimin, rajonin dhe moshën tënde. Këto informacione janë dhënë nga zhvilluesi dhe ato mund të përditësohen me kalimin e kohës.
Ky aplikacion mund të ndajë këto lloje të dhënash me palë të treta
Informacionet personale
Nuk mblidhen të dhëna
Mëso më shumë për mënyrën se si e deklarojnë zhvilluesit mbledhjen e të dhënave
Të dhënat janë enkriptuar gjatë transferimit
Mund të kërkosh që të dhënat të fshihen

Vlerësime dhe komente

5,0
198 komente
Një përdorues i Google
22 prill 2020
I ka mungu Shqiptareve nje aplikacion i tille ne Shqip
Ky koment ishte i dobishëm për 10 persona
A ishte e dobishme kjo?
Kristo Nikolla
13 prill 2022
Ju lumtë Sigal keni krijuar një app të shkëlqyer I meriton pesë yje
Ky koment ishte i dobishëm për 1 person
A ishte e dobishme kjo?
SIGAL UNIQA
5 janar 2023
Thank you!!
Xhina Bicaku
4 maj 2020
E kam kërkuar një aplikacion të till .Brravo Gjenive
Ky koment ishte i dobishëm për 7 persona
A ishte e dobishme kjo?
SIGAL UNIQA
4 janar 2023
Faleminderit, Për çdo sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në: info@audiobooks.al

Ç'të reja ka

This is our brand new app