Alayam- الأيام

The Alayam has been renewed with fresh look and more content of realtime news from Bahrain & Globe.

Expedited news delivery to you with greater performance.

Key features
1. Quick and easy navigation
2. Elegant design with greater user friendliness
3. Breaking news from Bahrain &Globe Live TV
4. (24/7) Radio streaming
5. Effortless reading on variety of news
6. Live news updates with quicker alerts
7. Offline reading with PDF newspaper

Alayam is one of the leading and prominent dailies in Bahrain. Also known for outstanding & local, regional and international coverage with its in-depth analysis.
Lexo më shumë
4,4
69 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Bug fixes,Optimized the performance
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
5 prill 2017
Madhësia
5,3M
Instalimet
10.000+
Versioni aktual
1.0.19
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Alayam
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.