Lajmi Fundit - Shqipëri

Contains ads
4.7
709 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone 10+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe një përmbledhje të të gjithë mediave online.

Aplikacioni është i thjeshtë, shumë i shpejtë dhe kompakt, mundëson shfaqjen e lajmeve të fundit, duke iu referuar faqeve kryesore informative.

Ofrohet mundësia e kërkimit të shpejtë për çdo artikull, ruajtja e postimeve të preferuara si dhe ndarja në bazë të kategorive.

Mund të shfletoni lehtësisht artikujt e ndryshëm sipas kategorive përkatëse, duke rrëshqitur gishtin në ekran.

Në menunë e kontrollit mund të zgjidhni të lexoni lajmet nga mediat e preferuara, artikujt më të klikuar, artikujt e ruajtur, informacion rreth programit etj.

Gjithashtu, Ju keni mundësine të zgjidhni të merrni ose jo njoftime automatike me lajmet kryesore të orëve të fundit.

Zgjedhja juaj për lajmin e fundit!
Updated on
Feb 7, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Messages, App activity and 2 others
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

Ratings and reviews

4.7
690 reviews
A Google user
April 6, 2019
very good news all day
41 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Albanian NEWS
April 8, 2019
Përshëndetje, Ju falenderojmë për vlerësimin tuaj, qëndroni me ne për tu informuar me lajmet më të fundit. Me respekt, lastnews.al
A Google user
August 8, 2019
best of all
46 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Albanian NEWS
August 10, 2019
Përshëndetje, Ju falenderojmë për vlerësimin tuaj, qëndroni me ne për tu informuar me lajmet më të fundit. Me respekt, lastnews.al
A Google user
June 28, 2019
great up to now
24 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Albanian NEWS
July 1, 2019
We're always working hard to improve the app. Thanks for your download and feedback.

What's new

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!