ALERT.AL

50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Qendra ALERT është organizatë jofitimprurëse (OJF), për mbrojtjen e konsumatorit, si dhe ka ne fokus krijimin e emisioneve televizive dhe portaleve ne favor te mbrojtjes dhe edukimit te tij.
Updated on
Nov 13, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

App support

Phone number
+355692050100