Autótörténeti ellenőrzés | carVIN

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Mire jó a alvázszám dekóder

A VIN dekóder egy olyan program ami dekódolja a gépjármű összes gyári adatát. Manapság viszont ezek a dekóderek extra információkat is közölnek a gépjárművedről.

A VIN szám segítségével információkat szerezhetsz a jármű gyártásától egészen a forgalomba helyezésig, mivel az összes adat le van mentve különféle adatbázisokba. Ehhez az autótörténethez egy minőségi VIN dekóder segítségével férhetünk hozzá.

Mik a alvázszám ellenőrzés előnyei?
Hogy őszinte legyek, a VIN ellenőrzése után abszolút minden információt megtudhatunk az autóról.
A személygépjármű adatait: márka, modell, a gyártás helye és ideje, a motor ereje, karosszéria, üzemanyag, a futómű típusa, etc.

A személygépjármű története: valódi kilóméterszám, ha baleset érte, ha ellopták, információk a műzsaki vizsgáról vagy az előző tulajdonosokról, az országokról ahova be volt regisztrálva etc.

Az évek során készített fényképek a gépjárműről.

Információk a modellről: a gyári funkciók, adott típus szériahibái etc.

Egyes VIN dekóderek sajátos funkciókkal bírnak, mint például a személygépjármű jelenlegi piaci árának a felmérése.

Miben segít a alvázszám dekóder egy autóvásárlás közben?
Az eladók akik használtautót kívánnak értékesítésre bocsájtani nem mindig fedik fel a vásárlóknak a fontos részleteket. Például, a használtautók kb. 30-50%-nál értékesítés előtt visszatekerik a kilóméterórát. Európában 6 használt személygépjárműből 1-nek biztosan volt része balesetben.

Egyes hibák nem észlelhetők egy próbavezetés vagy vizuális ellenőrzés során. Sőt, lehet hogy csak hosszú felmérés után tudod meglelni a hibákat. Vannak bizonyos dolgok amikre nem jöhetsz rá ha nem dolgozol az autóiparban.

Másrészt, a VIN dekóder részletes információkhoz juttat szinte azonnal, és olyan adatokat fed fel melyeket az eladó nem említett meg: valódi kilóméterszám, eltitkolt balesetek, eltitkolt hibák stb.

A alvázszám ellenőrzés ingyenes vagy fizetős?
A fogyasztó szempontjából, két fajta autótörténet jelentés van: az ingyenes (a legtöbb esetben csak alapinformációkat szolgáltat) és a fizetős (az egész autótörténetet tartalmazza ). Az ingyenes jelentések általában olyan adatokat mutatnak, melyekkel az interneten feladott hírdetésekben találkozhatunk.

Mindeközben a fizetős autótörténet minden olyan információt megjelenít, mely jelentős hatással bír az auto megvásárlását illetően.

Hasznos-e a alvázszám dekóder a vállalkozásomnak?
Két válaszlehetőség van, mindkettő IGEN!
Ha autókereskedő vagy fontos, hogy részletes információid legyenek a megvásárolni kívánt gépjárművekről. A VIN vonzó ajánlatokat tesz a B2B vásárlóknak.

Másrészt, ha természetes személy vagy és el szeretnéd adni a .-gépjárművedet, az autótörténet bemutatásával sokkal könnyebben megszerzed a vásárlók bizalmát.
Updated on
Feb 7, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available