eIspiti

3.9
235 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Mобилната апликација eIspiti е наменета за сите идни возачи од сите категории, а креирана е со цел да им овозможи полесен пристап до демо-тестирањата за утврдување на теоретските познавања на сообраќајните правила.


Сега со само еден допир на својот Android мобилен телефон, потенцијалните кандидати ќе имаат можност да пристапат и да ги решаваат пробните теоретски сообраќајни тестови, да видат со колку негативни го положиле или не го положиле секој од тестовите, кои одговори ги погрешиле итн.

На овој начин мобилната апликација eIspiti е во функција на зголемување на знаењето за теоретските основи на сообраќајот и се разбира во функција на создавање на подобри идни возачи.
Updated on
Jan 23, 2013

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
3.9
235 reviews
A Google user
September 11, 2019
Just a bad port of the web app.
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
February 3, 2013
Nekoi prasanja se gresni i cesto se povtoruvaat istite prasanja
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
January 28, 2013
Konecno, dobra vezbanka za idnite vozaci :) So sreka!
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?