ZonLelong

Contains Ads

ZONLELONG | Senarai Hartanah Lelong Malaysia

Di Malaysia kini mempunyai lebih dari 32 juta penduduk. Dan setiap hari pasti akan ada insan baru yang dilahirkan. Apabila penduduk semakin bertambah maka bertambah jugalah permintaan seseorang untuk memiliki rumah. Namun harga rumah tidak lagi sama seperti dulu. Harga rumah yang dulunya berharga cuma RM30,000 kini dah menjadi RM100,000.

Perbezaan harga cukup ketara untuk rumah atau hartanah yang berada di bandar dan luar bandar. Namun pernahkah anda dengar harga hartanah turun secara mendadak. Pasti jarang berlaku dan mungkin mustahil untuk berlaku.

Dalam Hartanah Lelong, anda perlu tahu. Lelong disini bukan sahaja melibatkan rumah sahaja. Hartanah Lelong merangkumi segala jenis hartanah seperti Flat, Apartment, Condominium, Teres, Bungalow, Tanah Kosong, Kilang, Office, Kedai dan pelbagai lagi. Kesemua jenis hartanah ini boleh anda beli melalui lelong.

Membeli pasaran hartanah lelong anda boleh jimat 20%-50% dari harga pasaran semasa.

Untuk anda yang mencari rumah atau sedang merancang untuk membeli rumah/ hartanah jangan lepaskan peluang untuk membeli hartanah lelong. Bahkan hartanah lelong juga adalah lubuk terbaik untuk anda membuat pelaburan.

TAHUKAH ANDA?

Terdapat lebih 100 buah rumah diistiharkan untuk dilelong setiap hari atau lebih 2000 hartanah tersedia untuk dilelong setiap bulan. Hampir setiap hari juga akan ada Rumah & Hartanah yang akan dilelong sama ada diadakan di Mahkamah, Pejabat Tanah atau Tempat Lelongan Awam.

SENARAI HARTANAH LELONG MALAYSIA

Melalui zonlelong, anda boleh ketahui senarai hartanah lelongan terkini di seluruh malaysia. Senarai ini diperolehi dari bank, pelelong, mahkamah, pejabat tanah, lawyer, majalah, katalog, akhbar harian dan sumber-sumber yang sah dan membantu anda membuat pilihan hartanah lelong yang terbaik.

MUAT TURUN PERCUMA

Muat turun App Zonlelong ini di Smartphone anda secara percuma untuk melihat dan mendapatkan senarai hartanah lelong terkini di Malaysia. Kami juga akan bantu dan bimbing anda untuk miliki Rumah/Hartanah lelong sama ada untuk pelaburan atau untuk kediaman sendiri. Tip & Panduan hartanah lelong turut disediakan untuk memudahkan mendapakan rumah lelong idaman.

================================

APP ZONLELONG 1.0

App Zonlelong diwujudkan untuk bantu memudahkan anda membuat carian Rumah atau Hartanah lelong di Malaysia.

Anda boleh membuat carian hartanah lelong pilihan mengikut negeri dan kawasan yang anda mahukan.

Tip & Panduan lelong turut disediakan untuk memudahkan anda mengetahui asas dan persediaan membeli rumah lelong.

Semoga App Zonlelong ini memberi manfaat kepada mereka yang ingin membeli rumah/hartanah atau ingin membuat pelaburan dalam hartanah. Semoga anda berjaya membeli rumah murah secara lelong dengan bantuan aplikasi zonlelong ini.

Terima Kasih.
Read more
Collapse
4.7
9 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

New Update:
APP ZONLELONG 2.0

-New Design
-New Themplate
-New Menu
-New Info
-New Tips
-New Listing
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
April 28, 2020
Size
5.6M
Installs
1,000+
Current Version
2.0
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
MD Realty
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.