AZBI CENTRE - Pakar Aircond Kereta

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Azbi Centre adalah jenama Pakar Aircond Kereta Paling Dipercayai. Visi & Misi kami adalah untuk menyediakan servis baikpulih penyaman udara kenderaan dengan kualiti yang terbaik dengan harga yang kompotetif.

Buat masa ini kami memiliki 2 buah cawangan di Sg Buloh & Shah alam. Kami berhasrat untuk menambah cawangan di kawasan lembah klang sehingga 10 cawangan menjelang 2021. Inshaallah akan meluaskan cawangan di lain-lain negeri terutama di kawasan bandar yang berpotensi sesuai dengan matlamat kami.

Terima kasih kami ingin mengucapkan kepada semua pelanggan dan penyokong Azbi Centre selama ini atas kepercayaan yang telah diberikan.

Alhamdulillah dengan rasa syukur dan teruja Kini Azbi Centre selangkah lagi kehadapan dalam era teknologi bagi memudahkan para pelanggan kesayangan kami untuk berkomunikasi serta memberikan maklumbalas tentang servis kami.

Kami dengan ini melancarkan mobile Apps Azbi Centre khas buat semua peminat dan pelanggan Azbi Centre untuk mendapatkan maklumat terkini tentang servis, promosi, cawangan terbaharu serta memberikan maklumbalas atau cadangan serta memerlukan khidmat nasihat berkaitan masalah aircond kereta anda dengan lebih pantas!

Muat turun aplikasi Azbi Centre SEKARANG! Masalah Aircond kereta?
Kami sedia membantu..
Updated on
Jun 4, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Penambah baikan UI dan speed