Roda Fantasi: Hiburan Keluarga

1,543
Contains Ads
·
Offers in-app purchases

Roda Fantasi: Hiburan Keluarga - Best Words Game in Bahasa Malaysia. Fun & Interesting like the TV Show. Putar, Teka Kata & Menang dengan Halim!

Permainan pertama kali di Malaysia dan dibawa khas untuk permain-permain di Malaysia. Segala kata-kata kuiz dalam Bahasa Malaysia. Anda boleh bermain bersama ahli-ahli keluarga untuk menangi 15 hadiah tersedia disamping merapatkan hubungan keluarga. Bermain bersama-sama dan mencabar antara satu sama lain untuk menjadi Juara Jutawan dalam Permainan yang terkini and permata kali di Malaysia. Kalau anda adalah permain yang bijaksana, terimalah cabaran ini dengan merebut Mata IQ yang tertinggi dan menjadi orang yang paling bijak dalam permainan ini.

Jangan TUNGGU lagi, muat turun sekarang juga and merebut peluang untuk memenagi hadiah lumayan yang tersedia. **Tertakluk kepada terma dan syarat.
****************************************************************************************************
Roda Fantasi: Hiburan Keluarga adalah satu permainan yang menagih dan menyeronokkan untuk perkataan dan frasa dalam kategori pilihan anda secara percuma.

Anda boleh putar roda untuk mendapatkan urutan huruf yang betul supaya anda boleh mendapat keuntungan kecil dalam duit syiling maya. Tetapi jika anda tidak bernasib baik anda akan kehilangan giliran atau jatuh muflis bergantung di mana penunjuk itu berhenti. Uji kuasa otak anda sambil berseronok dan bergembira. Anda boleh bermain dengan diri sendiri, dengan yang tercinta atau pun rakan-rakan. Anda boleh mengharapkan kegembiraan serta masa terluang yang menyeronokkan bersama keluarga, anak-anak, rakan-rakan, rakan sekerja. Ia juga sesuai untuk pengenalan atau sesi pembinaan pasukan juga!

Roda Fantasi: Hiburan Keluarga direka dengan grafik bagus yang mencerminkan tema budaya Malaysia, Sejarah dan masyarakat secara amnya. Anda boleh membuka kategori untuk memperluaskan pilihan anda dengan perkataan dan frasa untuk menjadikan permainan impian anda lebih menarik dan mencabar.


Sebanyak 23 kategori di dalam ini Roda Fantasi: Hiburan Keluarga. Jenis perkataan & frasa kuiz adalah seperti berikut: -
1. Buah
2. Kenderaan
3. Alat Muzik
4. Pekerjaan
5. Negara
6. Tumbuhan
7. Kata Kerja
8. Organ Badan
9. Orang Terkenal
10. Jenama
11. Isi Rumah
12. Emosi
13. Makanan
14. Frasa Kata
15. Filem
16. Lagu
17. Sukan
18. Pakaian
19. Sambutan
20. Peribahasa
21. Tempat
22. Kewangan
23. Pertanian

Cara bermain aplikasi Roda Fantasi: Hiburan Keluarga:-

1. Muat turun dan buka aplikasi
2. Klik ikon aplikasi untuk kuiz
3. Pilih untuk mendaftar masuk sebagai akaun tetamu atau talian Facebook
4. Pilih kategori yang anda mahu untuk bermain kuiz perkataan dan frasa
5. Pada permulaan, dua kategori di buka (tidak dikunci) untuk bermain
6. Cuba untuk menyelesaikan kuiz sama ada melalui perkataan atau frasa. Jika anda bernasib baik, anda akan menang 5000 syiling apabila anda menyelesaikan kuiz dengan roda
7. Putar roda untuk menguji nasib anda untuk mendapatkan duit syiling
8. Buka kunci mana-mana kategori lain dengan syiling anda anda yang telah terkumpul
9. Terdapat beberapa lagi pemain maya di dalam aplikasi ini untuk bermain dengan anda


Sesuai untuk semua peringkat umur! Walaupun anda telah menyelesaikan perkataan atau frasa untuk kategori tertentu dalam kuiz roda. Anda boleh melatih permainan roda ini berulang kali walaupun anda telah membuka semua kategori yang terkunci untuk mencapai Impian anda.

Muat turun aplikasi permainan Roda Fantasi: Hiburan Keluarga sekarang secara percuma dan kegembiraan yang tidak terhingga!
Read more
Collapse
3.9
1,543 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

- Minor UI changes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
October 4, 2017
Size
45M
Installs
100,000+
Current Version
4.6.1
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
In-app Products
$0.99 - $29.99 per item
Permissions
Offered By
AppAsia Studio
Developer
E-10-4, Tingkat 10, Megan Avenue 1, No. 189, Jalan Tun Razak, 50400 Kuala lumpur
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.