АлексИна Клийн - Професионално почистване

10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

АлексИна Клийн предлага услуги в сферата на професионалното почистването в района на град Пловдив, Коматево, Асеновград, Войводиново, Оризари, Златитрап, Браниполе, Крумово, Първенец, Цалапица, Марково, Труд, Царацово и други. Отличаваме се с Премиум услугата, която предлагаме за Вашият дом, офис, апартамент, къща. Нашето виждане е, че всяко едно почистване да бъде извършено с прецизност към всеки детайл. Изпълняваме работата си с високо ниво на качество и чрез индивидуален подход към всеки обект. Гарантираме 100% удовлетвореност на клиента и качество на изпълнение на всеки един обект. Вижте нашите цени за професионално почистване.

Използваме само доказани и качествени вносни професионални препарати, които щадят деликатните повръхности на Вашето жилище и издържат в пъти повече от обикновенните такива, които се продават масово в търговската мрежа. Работим с проверени и доказани марки като Filmop (Италия), Jangro (Великобритания), Viakal (Великобритания), Werner & Mertz (Германия), 3M (САЩ), I.C.E. FOR (Италия) и други.

Знаем, че Вашето ежедневие е изпълнено с много задачи и ангажименти, от които зависи Вашето развитие, затова ние можем да Ви помогнем, като ни позволите да се погрижим за почистването и уюта на Вашият дом или работно място. В нашето портфолио предлагаме разнообразни услуги, включително Основно почистване, Почистване след ремонт, Почистване след наематели, Почистване на офиси и търговски площи, Пране на Мека мебел и други. Оставете тази изтощителна работа на нас, а за Вас ще остане да се насладите на удоволствието и да знаете, че целият ви дом е почистен професионално от нашият екип. При всяко посещение се почиства всяка стая без изключение по предварително зададеният план и график, както и всички допълнителни изисквания посочени от клиента.
Updated on
Apr 22, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Мобилно приложение на АлексИна Клийн - Професионално почистване за град Пловдив и региона. В приложението имате възможност да разглеждате и поръчвате нашите услуги директно от мобилният си телефон. Очаквайте още новости и нововъведения в следващите версии на приложението.