Online Zelfhulp

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met de Jellinek Zelfhulp app werk je anoniem en zelfstandig aan het minderen of stoppen met alcohol, cannabis, tabak of gokken. Je gaat aan de slag met je eigen doelen, leesopdrachten en maakopdrachten. Ook kan je anoniem steun vinden bij andere deelnemers. Heb je behoefte aan meer hulp? Dan kan je deze via de knop ‘ondersteuning’ ontvangen.


Je kiest één van de vier programma’s

Je hebt keuze uit: zelfhulp alcohol, zelfhulp tabak, zelfhulp cannabis of zelfhulp gokken. Maak een account aan en volg één van deze programma’s. Het is niet mogelijk om meerdere programma’s tegelijk te volgen. Wel kan je nadat je één programma afgerond hebt, een volgend programma volgen.

- Welke doelen kan je behalen met de Jellinek Zelfhulp app?

- Inzicht krijgen in het eigen gebruik van alcohol, tabak en cannabis (cannabis is een verzamelwoord voor wiet en hasj) of inzicht krijgen in je eigen gokgedrag.

- Vooruitgang boeken met het minderen of stoppen van gebruik van alcohol, tabak of cannabis of minderen of stoppen met gokken

- Inzicht krijgen in de negatieve gevolgen van gokken en/of het gebruik van alcohol, tabak of cannabis en inzicht in de positieve gevolgen van het veranderen van je gebruik of gedrag.

- Inzicht krijgen in situaties waarin je alcohol, cannabis of tabak gebruikt en/of situaties waarin je wilt gokken

- Inzicht krijgen in de dingen die jou helpen om niet of minder te gebruiken of te gokken
Leren omgaan met een terugval

- Anoniem steun vinden bij andere deelnemers

- Het betrekken van een persoon uit je omgeving die je kan steunen

- Inzicht krijgen in alle vormen van hulp die er beschikbaar zijn

Let op: De verantwoordelijkheid voor het gebruik van de Jellinek Zelfhulp app ligt bij jou als deelnemer. Ervaar je psychische klachten, lichamelijke klachten door je gebruik of gedrag, gebruik je medicatie of ben je op dit moment al in behandeling? Dan is de Jellinek Zelfhulp niet geschikt voor jou. We adviseren je dan om contact op te nemen met je huisarts. De Jellinek Zelfhulp is ook geen vervanging voor een behandeling, maar een app die je zelfstandig gebruikt.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail deze dan gerust naar zelfhulp@jellinek.nl.
Updated on
Dec 13, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection