RPG IRUNA Online MMORPG

Pembelian dlm aplikasi
4,0
107 rb ulasan
1 jt+
Download
Rating konten
Remaja
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot

Tentang game ini

Chosen by 10 million MMORPG players worldwide.
Iruna Online

Experience full-fledged RPG with over 160 tales and extensive stories with Iruna Online.


     ◇◇ Game Content ◇◇

▶ Infinite Character Customization ◀
Choose your own gender, hairstyle, hair color, and facial features!
Use the job changing system to switch between 40 different professions!
Equip avatars with limitless customization patterns!

▶ Start a Journey with your Best Friends ◀
Makes a party of up to 4 players to defeat the strong enemies!
Chat with up to 100 players in your Guild and challenge the mighty bosses at the Channel Raid Battle-
Start your adventure with friends all over the world! (Or play alone, if you like that.)

▶ You Get an Island! Everyone Gets an Island! ◀
Customize your own "Island" with various objects!
Even explorers need some time off!

▶ Bring Your Pet Along ◀
Gain affection from your pet by feeding it, then fight battles together!
Train and learn skills to make your pet a partner to rely on!
Synthesize your pets for a… stronger pet egg!?

▶ A Never-Ending Adventure ◀
Explore exciting content between seasonal events!


     ◇◇ Story ◇◇

Long ago, the fantasy world of Iruna was created by the 12 gods of Iruna.

Since the long conflict of the gods, the four groups Hume, Diel, Cule, and Elf now fight for their countries.

Your journey begins here.

©ASOBIMO,Inc. All rights reserved.

----------

- Official Twitter -
https://twitter.com/irunaonline_pr

- Official Facebook -
https://www.facebook.com/irunaonline.en

- Contact Us -
Please contact us from the bottom of the title page "Shop">Inquiry form> for requests and problems etc. We will give priority to inquiries from the Inquiry form.

* Please be sure to agree to the Terms of Service posted on the official website. We peremptory that you agree to the Terms when you play this application.
* This application is recommended to play with Android OS 5.0 or higher.
Diupdate pada
1 Jul 2022

Keamanan Data

Keamanan dimulai dengan memahami cara developer mengumpulkan dan membagikan data Anda. Praktik privasi dan keamanan data dapat bervariasi berdasarkan penggunaan, wilayah, dan usia Anda. Developer memberikan informasi ini dan dapat memperbaruinya seiring waktu.
Aplikasi ini dapat membagikan jenis data ini kepada pihak ketiga
ID perangkat atau lainnya
Aplikasi ini dapat mengumpulkan jenis data berikut
Info pribadi dan Info dan performa aplikasi
Data dienkripsi saat dalam pengiriman
Data tidak dapat dihapus
4,0
107 rb ulasan
Hapsara Habibah
6 Juli 2022
Lumayan bagus, story linenya menarik salah satu game rpg dengan story line yg gk monoton. gk ngehabisin banyak kuota, grafisnya agak rendah wajar sih kan ini game lama Gk terlalu memenuhin ruang penyimpanan, terkadang ada bug² kecil tidak terlalu mengganggulah Agak sulit untuk drop item bagus dan pendapatan spina, tapi jika player sabar pasti bisa dapat item² bagus dan tabungan banyak Diberi bintang 4 oleh saya karena, beberapa hari ini ada bug di apk iruna membuat saya tidak bisa memainkannya:(
27 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
Endah Pratiwi
26 Juni 2022
Salah satu game MMORPG terbaik yang pernah gw mainin, meski mungkin aja banyak yang bilang grafisnya burik, ya wajar sih ini kan game lama:v, ukuran juga gak terlalu besar besar amat
42 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
Indie Unofficial
12 Agustus 2022
karena 1 produk sama alchemia story makanya aku coba game ini, ternyata eh ternyata, aku gak suka, mending dengerin lagunya falrits, enjoy sambil main alchemia story
Apakah konten ini berguna bagi Anda?

Yang baru

New Explorer Swift Growth Campaign!

From: After the maintenance on June 28th
Until: Before the maintenance on August 23rd

Swift Growth 1: EXP Gained +500% until Lv340!
Swift Growth 2: Enemy EXP Up!
Swift Growth 3: PT members EXP boosted!
Swift Growth 4: EXP boosted when summoning pets!
Swift Growth 5: Helpful items for leveling up for everyone!

*Please check our official site or the in-app news for more details.